7 mayıs 2006 fenerbahçe kayseri erciyesspor maçı

ankakusu
bu macin sonucu hakkinda icime dogmus bir sey yok. eger boyle bir sey olsa dobra dobra yazardim.

ama tahminim fenerbahce bu macta galip gelemeyecektir.
(en azindan cok zorlanacaktir)
underpressure
fenerbahçe’nin kupadaki mağbulibiyetten sonra hırs yapıp çok rahat kazanacağını düşündüğüm maçtır.
ayrıca maç öncesi ve maç sırası tarafatarlar tarafından harika organizasyonlar ayarlanmıştır, maçın seyircisiz oynanacak olması hiçbir etki yapmayacaktır.

faten
iddaa da 02 oynanması gereken maç ,iyi de para veriyor..

beşiktaş - galatasaray macını ızlerken sanıye sanıye radyodan takıp edecegım ,gonlumun ,ruhumun ,herseyımın kayseri’den yana olacagı mac..

bok bocegi
bir anda kayseriye inanılmaz bir sevgi duymama neden olmuş maç.. sevginin baki olup olmaması ise maçın skoruna göre değişecektir elbette ki..
underpressure
sıcağı sıcağına aldığım bilgilere göre taraftarların stad etrafında büyük bir kitle oluşturduğu maçtır. izin alınamama gibi bir durumun söz konusu olmadığı maçtır.
ankakusu
taraftarlarin sesinin muzik aletleri ile stadda yankilanmasina ki, bu asil organizasyondu, gerekli izin alinamamis mactir.
ankakusu
su anda besiktas-galatsaray derbisinden daha fazla entry girilmis mactir. ki bunun boyle olmasi normaldir.
sonucta fenerbahce yenerse galatasarylilar ve galatsaryin sampiyon olmasini isteyenler avucunu yalamis olacak ve besiktasi yenmeleri bir sey ifade etmeyecek. bunun disinda besiktaslilarda artik, her ne kadar derbi dahi oynanasada, ligi bitirmis gibiler.

yani bu haftanin esas oglani derbi maci degil bu mactir.
faten
gecen sene canla basla oynayıp 90+ da galatasaray’a gol atarak sampıyon olmasını engellemıs kayseri takımından aynı seyi bu sene fenerbahce icin de yapmasını ıstedıgımız mactır..
underpressure
galatasaraylı dostlarımızın erciyes takımından çok fazla şey beklediği maçtır. ama bir gerçek vardır, orası kadıköydür ve şampiyonluk bu kadar ucuza gidemezdir.
underpressure
fenerbahçenin kazanıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaştığı maçtır. stad dışındaki on binlerce taraftarın inanılmaz bir desteğiyle seslerini stad içine kadar ulaştırdıkları ve futbolcuları ile gurur duydukları maçtır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol