2008

0 /
sanatis
-türkiye buz pateninde birinci oldu
-seçimlerde cumhurbaşkanı seçilemediği gibi başbakanda seçilemedi şimdilik ihtiyarlar heyeti bakıyor ülkeye.
-cem uzan barajlar inmediği için seçim barajını aşamadı inadına yunanistanda baraj inşaatına başladı berke barajının fişini çekti.
-ihtiyarlar heyetinin ab ye ricası:son son ab yi görelim de alın bizi bari en azından bu sene alın seneye başbakan seçildimi tekrar müzakereye başlarsınız.hadi kırmayın bizi.
-kenan evren türkiye eyaletlere bölünsün dedikten sonra türkiyenin ismini yeni amerika koyalım dedi.
-recep tayyip erdoğan ben değiştim diyorum hazır seçim uzamışken beni seçin bu kez demesinin ardından israil de sinagogda görüntülendi.
-kemal unakıtan fitil üretimine başladı.fabrika açılmadan 1 ay önce fitil gribi çıktı şu an temiz.
-yalcın kücük kendi elleri ile mason localarını kapattı tüm şirketlere el koyarım halka dağıtırım tehditini deklare etti.
-abd itiraf etti ay a henüz daha ayak basmadık ama basıncada ilk biz basarız sonuçta size ne o zaman gençtik dedi.
-hürriyet:mortgage yalan oldu.
-yök:öss sınavı kaldırıldı.isteyen istediği bölümde okusun.
-dersane kartelleri:yok ebenin amı ali sami
-galatasaray riquelmeyi aldı riquelme de o parayla galatasarayı aldı.yaşasın büyük başkan.




velhasıl çok güzel ve hareketli geçti bu yıl.keşke her sene böyle olsa.
sepulturk
30 ağustos hariç bütün tatil günlerinin hafta içine rastlayacağı yıl. tatil cenneti olan güzel yurdum tembellikte tavan yapacaktır zannımca.
huni delisi
ben küççük ken hep uçan arabaları efendime söyliyeyim merihlileri falan dünyamızda görebileceğimiz bir yıl olarak hayal etmiştim.ne güzel de hesap kitap yapmıştım tam güzel çağlarıma denk gelicek ne de süper olucak diye.bunada şükür ne yapalım bir üstadın dediği gibi şimdiden başlıyalım zıplamaya 2050 de anca varırız ay’a.
tamu
çeşitli ülkelerin yavaş yavaş girmeye başladığı yıldır. bizim de tam olarak 5 saat sonra karşılayacağımız yıl olacak.
independence
dunyanin dogusunda bulunan ulkeler tarafindan $ak diye icine girilen sene.insan biraz nazik olur, biraz anlayi$li olur, yava$ yava$ girer.ama nerde doguda o anlayi$.bir saniye once 2007 senesindesin, bir saniye sonra bakmi$sin ki sokuvermi$sin kendini 2008 senesine.yazik gunah.dunyanin batisindaki ulkelerde ya$ayan insanlara yeni seneye girerken daha ilimli yakla$malarini, daha sevecen ve anlayi$li olmalarini oneriyorum.milyonlarca insan size $ak diye bir saniyede giriverseydi siz ne hissederdiniz allaha$kina?
independence
mahalledeki tekel bayi ismet efendi ile birlikte girdigim sene."abi yaz i$te yarin hallederiz" diye diye koca seneyi yedik, 2008 e kendisi ile girdik haberimiz yok.hayir gene yazmadi $erefsiz, alkolun veresiyesi olmazmi$.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol