macgyver

stscan
yılları yiyen klasik atv-show tv kuşağı saçma amerikan filmlerinin en bomba karakteri.utanmasa sakızdan nükleer bomba yapacak pezo.şu bi gerçek ki macgyver için her an,her yerde,her türlü malzeme kesinlikle mevcuttur.
redjurist
a takımının takım olmayan hali.ha bi farkları daha var a takımı elindeki malzemeyle araba felan yapardı macgyver bomba yapıyo.
exfreak
gunumuz dizileri gibi kim kiminle sevismis, kim kime trip atacak, hangi holding neyi basaracak, hangi popcu kimi sevecek gibi gereksizlikten ote, cuhela beyinlere empoze edilen deli sacmalarina kiyasla, en azindan birseyler katabilen, safi bilgi verebilen bir dizinin kahramanidir angus macgyver.

"zaten adam kendi icat etmiyodu abi ve biz de yiyoduk" gibi zeki yaklasimda bulunan herkesi takdir eder ellerinden operim derin saygiyla.

bilgi vermesi bakimindan dunya tarihindeki en basarili ve icerigi dolu dizi serisidir. populer kultur icinde, bilgi vermeyi basararak ayakta kalabilmis bir dizi oldugundan da saygiyi hakeder.
pablodiscobar
kalem ve ataçtan greyder,ördekten uçak yapardı,ateşli silah kullanmamak gibi prensipleri vardı ama sabundan patlayıcı yaparak helikopter düşürmekte bir sakınca görmezdi.
independence
kagit atacindan isiya duyarli yerden kontrollu fuze yapabilen zamanin super gucleri olmayan super kahramani.

dizi yeni uyarlamasi ile yeniden cekilmis. hatta kimi dizi sitelerinde 1. sezon 1. bolum gorucuye cikmis. bi izlemek yorum yapmak lazim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol