eski erkek arkadaşı özlemek

goetica
hatun kişinin geçmişte yaşadığı eski ilişkisini unutamaması,hayatına yeni giren erkek arkadaş/sevgiliye tam alışamaması yeni sevgiliyle geçirilen her gunun kişiye eski sevgiliyi hatırlatması,ustu 10 kat bantla kapatılmış eski kutulardaki resimlerin birden ortaya çıkması eski sevgilinin yazdığı mektupları çıkarıp tekrar tekrar okumak ve elin telefona gitmesi ama arayamamak ile anlatılabilecek duygu.
angelus
eski erkek arkadaşını özleyen birey hatunsa şayet gayet anlayışla karşılanabilecek bir durumdur lakin eski erkek arkadaşını özleyen birey de bir erkekse işin içinde bir ibnelik vardır, toplum buna henüz hazır değildir.
namaz kilan ateist
eğer gerçekten özlüyorsan ona değer veriyor demektir bu eğer gerçekten değer veriyorsan da ayrılmamış olurdun. eski erkek arkadaşı özlemek gerçek özlem değil sadece zaaftır bence.
janthamade
-arzuuu, eski erkek arkadasimi ozledim.
+ara o zaman
-telefonunu silmisim ama.
+ilahi ozlem ben de var. bu arada hangisini ozledin???
-adini da hatirlayamiyom ki!!!!
beauty disaster
bir sarkı dinlediginizde türk filmi replikleri ve görüntüleri ile beyninizde canlanan görüntülerle farkedilen sey.bünyeniz icin pek de iyi ve hayırlı olmasa da ne mutludur ki "özleyebilecek" duygulara sahipsinizdir.
independence
ozleyen ki$inin de cinsiyeti erkekse bu durumda ozleyen ki$inin cocukluguna donulup bir gece vakti in$aat anilari falan aranmalidir.hayra alamet degildir, hele toplum buna hic hazir degildir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol