alkol alan insandaki serçe parmak pozisyonu

darklord
özellikle rakı veya bir iki parmakla rahatça tutulabilinen kadehleri tutarken alınan serçe parmak pozisyonudur. kişi istem dışı olarak her kadehi tuttuğunda ve kadehi ağzına götürdüğünde serçe parmak özerkliğini ilan eder sanki o ele ait değilmiş gibi dışa doğru şahlanır.
charlotte
bu serçe parmak pozisyonu nadir de olsa sigara içen insanlarda da görülür. bu pozisyonu alan serçe parmakta heybetli bir yüzüğün bulunması muhtemeldir.
armour
serçe parmakta diğer parmaklarla birlikte cebe girer ve para çıkartır ki alkol alınabilsin. neticede bedava alkolü hiç bi bakkal vermez. parmağına da bakmaz.
steroid
kalabalık ortamda yazan veya yazılan şahsın kimi zaman içinde olduğu durumdur.
heyecandandır o, geçer.. iki ay sonra osurup sıçmaya bile başlar yanında..
nickten yana sansim yok
bahsi geçen parmak çay içilirken de aynı pozisyonu alır. hatta uganda’lı bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre kola içen kişilerde de bu tip davranışların bulunduğu tespit edilmiş.
lethe
bagimsizligini ilan eden asi parmak pozisyonudur. benzer bir parmak pozisyonu ince belli bardakta cay icen hanimlarda da gorulur. gorulunce "yapma oyle." denir. alkol alan insana birsey denmez. "beyin hucrelerin olucek." diye fisildanir.
independence
kimine gore efemine bir harekettir lakin bu soylem tamamen bok atmadan ibarettir, zira ayni huy $ahsimda da mevcut olup efemine olarak nitelendirmeye kalkan 7 adet le$ bulunmaktadir backgroundumda.
tasarimharikasi
ben içerken, nedense uyuşukluktan kabuğuna çekilmeye çalışan salyangoz görünümünü alan parmaktır.

rakı içmenin adabına aykırıysa fora ederiz yav sorun değil.
hittheroad2timesjack
serçe parmağının önce peynire sonra da kavuna batırılıp, bir yudum rakı alındıktan sonra bu parmağın emilmesi için alınan pozisyondur. zamandan kazandırır, daha çok muhabbet edilmesine olanak tanır.
independence
o serce parmak sag el ile neyin kadehi yahut fincani tutulursa tutulsun ayni pozisyonu alacaktir. alkolun bu konuda extra bir yaptirimi bulunmamaktadir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol