rus hatunları

korsikali
hepsi de fıstık gibi uzun boylu iri göğüslü iri popludur. taş gibidirler. bebek gibi yüzleri vardır. insanın çıtır çıtır yiyesi gelir.
bloody mary
coğu fıstık gibi uzun boylu memesiz ve poposuzdur.sarışın olmaları ve seks konusundaki rahatlıkları sebebiyle türk erkeğinin ozellikle de aç olanlarının büyük ölçüde sevgisini kazanırlar.bu sebepten oturu de turk kızları tarafından pek sevilmezler.ama bu konuda gun be gun kendini geliştiren turk kızı aslında rus kızının bir biblodan başka fazla bir şeye yaramayacağını anlayıp kafaya takmamayı ogrenecektir.tamam güzeldir ama sadece sarı saçı mavi gözü ve bacaklarını bize nazaran daha fazla açması onun bizden daha ustun oldugunu kanıtlamaz.asla tanımadıgım o kızları kotulemek için değil ama turk erkeğinin bu konuda ustumuze fazla gelmesi bir zamandan sonra can sıkmaktadır.kimbilir belki bir gun bizim erkekler iletişim kurmanın güzellikten daha ote olduğunu kabul edip bizi de inandırırlarsa biz de rusların güzelliğini kabul edip kompleks yapmayı keseriz.ayrıca yine soylemek istiyorum ki kadın dediğin etli butlu olur arkadaş.
metepala
yıllarca ülkemizde rusya ile ilgili olumsuz ifadeler dillendiriliyor olmasına rağmen, kapıların açılmasının ardından türk erkeklerinin evlenmek için can attığı bir insan grubu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol