kanka olunan kızla sevgili olmak

goetica
surekli beraber olduğunuz yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen kızdan bir zaman sonra hoşlandığınızı sanıp bir de çıkma durumudur.aslında hoşlandığınız falan yoktur onunla zaman geçire geçire ona alışmıssınızdır.fakat bu tip ilişkiler pek yürümez.kanka olan kanka olarak kalmalıdır.ilişkinin sonunda artık öyle bir dostunuzun olmaması da cabası.
angelus
kanka olunan kızla kızın kankası konumundaki bireyin de kız olması sonucu daha ilginç bir hal alacak olan atraksiyondur.
armes
kanka olunan kız zamanla evrim geçirerek sevgili olabilir hatta ondan bi üst seviyeye geçip sözlü nişanlı ve hatta eşiniz olabilir lakin bu teori geri işlemez yani eşiniz olmuş kankiniz tekrar nişanlınız olamaz nişanlınız olan tekrar sevgiliniz olamaz ve sevgiliniz olan kankiniz tekrar kankiniz olamaz eğer bu risk göz önünne alınırsa kankiden sevgili olunur fakat sevgiliden kanki olunmaz.
sozdebir
"sadece arkadaşız"la başlayıp sonraları "ben sana aşık oldum"la devam eden en sonunda ise "ben sana arkadaş gözüyle bakıyorum" la biten olaydır... başı geyik sonu hüsrandır.
deltanous
başarılı olma ihtimali çok azdır, bir dostu kaybetmek kadar kötü pek az şey vardır. bir insanın arkadaşlık ilişkileri ile sevgili ilişkileri çok farklı olabilir , yanılmayınız. dostunuzdan nefret eder onu kaybedebilirsiniz. geride bırakanlara sorun , gerçekten de çok acı veriyor.
nickmickyock
ilk bakışta tam anlamıyla bir "elma ile armutu karıştırma mes-elesdir" er kişi tarafından ancak gönüldür bu ki görevlerinden biri de ota boka da eşit mesafede olmasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol