sevgilinin doğum gününe çağırmaması

carpediem
sevgilinin dogum gününü arkadaşlarıyla geçirmek istemesine delalettir. aynı zamanda davet edilmeyen sevgili arkadaş ortamına da sokulmak istenmez bu durumda. kısa süreli bir ilişki düşünmektedir dogum gunu çocugu. ayrılın derim ben efendim.
zeyra
en fazla seni kız arkadaşlarımdan kıskanıyorum, hayatlarında kaç kez görecekler senin gibi yakışıklı, hoş birisini, sana asılan olur, göz koyan olur, şeklinde hem er kişi yağlanıp ballanır hem de durum kurtarılmaya çalışılır.
broken
doğum günü kutlama organizasyonunda görevli arkadaşların, aynı zamanda kendi arkadaşları da olan, sevgilinizin eski sevgilisini de doğum gününe çağırmış olmaları durumunda,sevgilinizin tadsızlık çıkmasın diye sizi doğum gününe çağırmaması durumudur. her halükarda sizin için affedilemez bir durumdur.adiliktir.muhtemelen ayrılıkla sonuçlanır.
edit:biliyorum kafanızı karıştırdım biraz. ama başlık (bkz: sevgilinin doğum gününe çağırılmaması )olsaydı daha iyi anlatabilirdim belki. ben de bu yanlış açılmış başlığın kurbanı oldum.
darklord
doğum gününü ailesi ile geçirmesi gereken kişidir ve genel anlamda bu kişi ilişkinin kız olanıdır. doğum günü olayı bir gün önce ya da bir gün sonra kutlanır ya da aynı gün içerisinde başka bir zaman diliminde kutlanarak olay çözülür. kimse sevgilisinin doğum gününe gidemiyor diye boynuz falan yemiş sayılmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol