islami cinsel bilgiler

quantitatif
hacı mustafa rakım isminde bir zatın bundan tam 128 sene önce yayınladığı ‘‘mürşîd-i müteehhilîn’’, yani ‘‘evlileri irşad’’ isimli kitap islami cinsel bilgiler içeren bir kaynak olarak incelenebilinir.son zamanların gen haritası ile ilgili konulara da gönderme yaptığı yorumu yapılabilir ama biraz komik bir o kadar da ilginç bir saptana olur sanırım.h.m rakım efendi’nin yazdıklarını okurken bir kaç kelimenin anlamını saptamak gerekir.cima;dediği cinsel ilişki,veled;çocuk,er;erkek,meni;sperm demek.aşağıda hacı efendinin bu kunu ile ilgili bir kaç saptamasını okuyacaksınız:
cimaya bak veledini tanı
meyve ağacı altında cima edenin veledi zalim olur.
-cima sırasında konuşanın veledi dilsiz olur.
-yorganın altına girmeyip yıldızların altında cima edenin veledi münafık olur.
-başkalarının yanında cima edenin veledi hırsız olur.
-ister zorla, ister rızayla yapılsın, hamamda cima edenin veledi ahmak olur.
-ayın ilk gününde, on beşinde veya son gününde cima edenin veledi deli olur. ama ayın ilk günü sabaha yakın cima edenin veledi cömert olur.
-öğleden evvel ve sonra cima edenin veledi şaşı olur.
-ramazan bayramı gecesi cima edenin veledi anaya ve babaya ási olur.
hacı mustafa rakım’ın haftalık cima çizelgesi:
-pazartesi gecesi cima edenin veledi álim ve sofu olur.
-salı gecesi cima edenin veledi cömert ve şefkatli olur.
-çarşamba gecesi cima edenin veledi katil ve kavgacı olur.
-perşembe günü öğleden evvel cima edenin veledi álim olur ve şeytan o çocuktan kaçar.
-cuma namazından evvel cima edenin veledi ya cennete girer yahut şehid olur. cuma gecesi cima edenin veledi ise ibadetine düşkün, içten ve samimi olur.
son olarak hacı efendi’nin yaratılma(hamilelik) konusundaki görüşlerini bildiriyorum:
avratların ’uşaklık’ denilen rahimlere kese gibi birşeydir. bir parça et, biraz sinir ve biraz da damardır ve vücudun sağ tarafındadır. rahmin ön tarafında erin menisini çekmeye yarayan iki kanada benzer bir nesne bulunur. kanatların biri erin menisini avratın menisiyle karıştırır, öteki kanat da bu sırada içindekiler dökülmesin diye rahmin ağzını kapatır.
yaratma öncesinde ebeveyn cima eder. meni rahmin içine girince erkeğin menisi avratın her organına, her bir tüyünün dibine ve derisinin her bir noktasına kadar uzanır. kırk gün bu vaziyette bekler, sonra kan olur ve avratın rahmine iner.
derken, avratın rahminde vazifeli olan melekler meniyi ellerine alırlar. eğer veled yaratılmayacaksa rahme bir avuç kan atarlar, yok eğer yaratılacaksa ellerine bir miktar da toprak alırlar ve meniyi o toprak ile yoğururlar. bu toprak, doğacak olan çocuğun öldüğü zaman gömüleceği mezarın toprağıdır.
melekler hazırladıkları bu karışımı kırk gün sağ ellerinde tutarlarsa karışım çamur olur. sonra sol ellerine alırlar, bu defa kemik olur ve organlar ortaya çıkar. ilk ortaya çıkan kemik pazu kemiğidir ve kabirde en son çürüyen kemik işte budur. derken sırasıyla sağ elin şehadet parmağı, sol el ve ayaklar ortaya çıkar. dört gün sonra tam 248 edet kemik, sinirler, 360 adet damar ve damarlardan akan kan yaratılır. beşinci ve altıncı gün tüylerle tırnaklar ortaya çıkar. yedinci gün burunla ağız şekillenir. onuncu gün ise baş parmaktan içeriye ruh üfürülür’

bu yazıda murat bardakçı’nın metninden faydanıldı.

darth sidious
-bey elindeki ne oyle?
-cima cizelgesi hatun. artık buna gore cima edecegiz.
-e bey ikimizin de okuma yazması yok ki.
- arkadas soyledi iki tarafin da okuma yazmasi yoksa veled, veled-i zina oluyomus.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol