minibüste yanına bayan oturmasını ummak

hoys
canın sıkıldığı bir andır, ulan bi manita otursa da yanıma huzurum yerine gelse dersiniz. genelde böyle umulduktan sonra bir hacı baba oturur yanınıza ömrünüzün dersini alırsınız.
faten
minibuse binerken 3 ihlas bi elham okunur ,niyet ettim yanıma bayan oturmasına ,bindim taksim-besıktas hattına deyip sag ayakla minibuse binilir..
enharista
derli toplu,temiz ve çocuksuz olması durumunda en güzel olan durumdur,bacaklarını kapatamayan dikkatsiz erkek kişisinden daha iyi bir durumdur.
nickmickyock
her sakallıyı dedem sana zihniyeti yanılgıya düşürecek durumdur zira kadın-erkek farketmez istenmeyen ve insanın dibinde biten ot cinsiyetler üstü bir varlıktır. paratonerliğe eğilimli bünyelerin fazlasıyla müzdarip olduğu bir durumdur, yol arkadaşlıkları..

yine de minibüsün, herhangi birşeyin umulacağı son yer olduğunu idrak eden kişinin artık devam etmeyeceği beklentidir.
independence
bu umudun tek bir sebebi vardir, o da cukurlu yollarda minibus cukura girip ciktikca yanda oturan bayanin bir $ekilde yaninizdan firlayip kucaginiza oturmasidir.kisa gunun kâri olarak du$unulur.
mademoiselle carole
hol tarafinda otursun hem de. siz de onun soluna oturup, minibusun surekli saga ve sertce donmesini bekleyin. hatta bunun icin soforu bir miktar "gorurseniz" tamamdir is. aksama misafir var demektir.

kolay mi o oyle!
o tutacaklari niye yapmislar be?
salmaz o kiz kendini, salmaz! gelmez kimsenin kucagina oyle.
baska bi ruyada insallah.
tzevryl
hiç de umulmaması gereken bir durumdur. zira benim yanıma bir kere oturdu 150 kilo civarıydı büzüldüm kadım pencereyle kadın arasında. daha da kötüsü az sonra oldu. kadın öndeki abime;
"pardon; 1 kişi uzatırmısınız"
simyaci
öle düşük ihtimaller çerçevesinde kendimiz avuttuğumuz bir düşüncedir.herşeyin filmlerdeki gibi olduğunu zannediyorsak hayal kırıklığıyla inme ihtimalimiz çok yüksek.
independence
son derece insani ve mantikli bir umuttur. bir erkegin yerine bir bayanin yaniniza oturmasi en azindan koku anlaminda size bir rahatlik saglayacaktir. kadin ile erkeklerin got ebatlari gozonunde bulunduruldugunda dar gotlu bir kadinin yaniniza oturma ihtimali dar gotlu bir erkegin oturma ihtimalinden yuksektir. bu anlamda oturulan yerden de kazanim saglanabilir. bir kadinin kollarini alabildigine acarak oturmasi cok rastlanilan bir durum degildir. bu durumda oturulacak yer geni$ligi anlaminda yine kâra gecilecektir.

bir de seksi guzel bir kadin oturuyorsa yaniniza inmeyin o minibusten siz. ayni kadinin ayni minibus ile geri donmesini falan bekleyin, bunun icin dualar edin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol