araştırma görevlisi

underpressure
üniversitelerde yapılan araştırma, inceleme ve deneylerde yardımcı olan ve yetkili organlarca verilen görevleri yapan öğretim yardımcısı, asistan.
my son is father
günümüzde maaşı bir milyarı bulmayan meslek..
bir, iki yıl gibi kısa bir sürecide içermemekte olup; evlenmeye, çocuğunuzun olmasına engel olan bir durumdur..
hakim, savcı, kalem müdürü gibi tanıdıklarla bilirkişilik yapılabilirse durum kurtarılabilinir..
schenardi
bu mesleğe dahil olmanın ana şartı; bağlı olmayı düşüneceğiniz profesör ya da doçent kimse o kişiyle şahsi diyalogunuzun gelişmiş olmasıdır. zaten o şartları kabul eden kişiler de genel olarak ailesel olarak paraya ihtiyacı olmayan, kariyer, konum ve itibar kazanma açısından para kazanma konusunda acele etmeyen insnalar olmaktadır. ne zaman ki çalışmaları sonunda bu kişiler bu sıfatlarını doçent doktorla değiştirdikleri anda o zamana kadar kaznamadıklarının acısını da fazlasıyla çıkarırlar ve dışarda olmasa bile derse girdikleri amfilerde itibar sahibi olurlar.
ozgurtex
derslerle arasi iyi olmayan ogrencilerin ilerlerleyen yillarda onceki sinif arkadaslarindan birkaci ile hala okul arkadasi olmasi, ayni sinavlara giriyor olmasi ama farkin arastirma gorevlisi olan arkadasinin okulda onun sinifta kalmis olmasi ve sinavlarda arastirma gorevlisinin gozetmen ogrencinin ise sinav magduru olarak ayni derslikte olmasidir.
forlindon
lisans düzeyinde aldığı eğitimin çıtasını yükseltme amacıyla devamlı araştıran, bilgilerini tazeleyen ve geliştiren ve en önemlisi de üniversite hocalarının kaprislerini bünyesinde sindiren, fedakar üniversite çalışanlarıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol