ubuntu

gossamer
debian tabanlı ve kullanı$lı bir linux dağıtımı.taa avrupalardan okullara, i$ yerlerine çekinmeden topluca cd yolluyorlar.
sepulturk
afrika’da bir öğreti gibi dünya görüşüdür. bu görüşe göre kişi bütün insanlığa karşı merhametlidir ve bütün insanlık bir olduğundan her hangi bir kişiyi üzecek bir durumda kendisi de üzülür.

ayrıca boston celtics maçlardan önce yumruklarını birleştirip "one two three" dedikten sonra bu kelimeyi kullanırlar.
independence
install etmeksizin flashdisk uzerinden calistirilabilir olmasi harika bir ozellik.

orneklendireyim.

windows'a format atmaya niyetlendin, c diskini sildin, d diskine dokunmuyorsun cunku icerisinde belgelerin var. e bu sefer c surucusunu yeniden olu$turamiyorsun zira disk farkli bir formatta ama c yi kuramayinca d ye ulasmak mumkun degil, belgeler yalan olacak?

at ubuntuyu linux live usb creator yardimi ile flashdiske, tak flashdiski c surucucu olmayan makineye, calistir ubuntuyu, gor d surucusunu aslanlar gibi, ordan da baska bir flashdiske ya da cd ye kopyala belgelerini oldu bitti. sonra d surucusunu silip yeniden bas formati olsun bitsin.
metalscuba
Linux tabanli bir isletim sistemidir. Aslen Linux Mint kullanicisi olmama ragmen ve yonetimine zerre guvenmememe ragmen icten ice sevgi besledigim dagitimdir. Nerede o Karmic Koalali gunler hey gidi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol