hoşlanılan erkeği kiskanma belirtileri

melusine
hoşlanılan erkeğin sürekli yanında dolaşan ve yakın duran kızlara ters ters bakış atmalar ve eskisi kadar bu kızlara samimi gülümseyememek,bazen kıskançlıktan hoşlanılan erkekten uzak durmak.
goetica
hatun milleti duygularını pek saklayamadığı için kıskandığı an suratı düşer pis pis bakmaya başlar genellikle,belli etmeyeyim derken kendi kendini yer bitirir en ufak şeye bile sinirlenir bu durumda.kısaca belirtiye gerek yoktur zira kendi kendini ele verir.
laluska
*surat asmak, fakat kıskandığını belli etmemek için hemen başka bi şeye kızmış gibi yapmak. (yok efendim burası ne kadar iğrenç bi yer buraya beni nasıl getirirsin, kıro dolu burası zaten zevksiz zevzeğin birisin, anca senin gibiler gelir buraya, ya burdan hemen şimdi kalkar gideriz ya da ben gidiyorum, naparsan yap!! veya regl oldum karnım çok ağrıyo ondan keyifsizim, yoksa yanındaki hatunlarla ilgisi yok, ne alakası var canım nerden çıkarıyosun, farkında bile diilim.

*hoşlanılan xy kromozomlu organizmanın dolaylarında bulunmak, yerli yersiz dokunma numaralarıyla diğer yazan hatunlara vücut diliyle "o benim" mesajını vermek.

*derhal ortamda eli yüzü düzgün hatta yakışıklı ve mümkünse artist tavırlı başka bir xy kromozomlu organizmadan çakmak istemek, akabinde muhabbet kurmak, muhabbet esnasında seçilen piyonun gözlerine bakmak, hoşlanılan erkekten ilgiyi tamamen uzaklaştırıp, diğer erkeğin söylediği herşey çok komikmiş gibi yüksek sesle gülmek, ortam müsaitse dans etmek etc... (tehlikeli numara ama kesin sonuç: hoşlanılan erkek inanılmaz tribe girer. en iyi ihtimal-- yürü kalk gidiyoruz diyerek kolunuzdan tuttuğu gibi götürmesi, biraz zaman geçtikten sonra sinirinin geçmesi ve kıskanıldığınızı bilmenin inanılmaz hazzıyla beraber hoşlandığınız erkeği onca hatunun arasından geri kazanmanın verdiği g.tüm tavan yaptı hissiyatı. biraz kötü ihtimal-- piyonu dövmesi ve mekandan kovulmanız. harbi kötü ihtimal-- sizi dövmesi, bu da hoşlandığınız erkeğin maçoluk katsayısıyla orantılı bi durumdur, iyisi mi fazla abartmayın)

çikolatanın entrysinden sonra edit: başarısız yöntemlerimi burda açık etmek istemedim evet, yüzüme vurmana gerek yok.
cikolata
baska bir kizla flortlesen hoslandigi erkek sahsi kiskanan bayan, once somurtur. daha sonra homurdanarak ilgisini hoslangi erkekle oynasan kiza sovup sayacagi mesaji atmak icin cep telefonuna verir. durum hala devam ediyorsa, artik sivri bir dille duygularini dile getirir. erkek sahis anlamamakta hala direniyorsa, kiskanan bayan ayaga kalkar masadaki buzlu cay, kahve, artik ne bulduysa ya erkek sahsa, ya da diger bayan sahsa doker. ya da cok medeni bir insansa kiskanan bayan, hoslandigi cocugu kolundan tuttugu gibi diger bayandan uzaklastirir ve ondan hoslandigini soyler. mutlu son.
beauty disaster
bir di$i nin her türlü sacmalıgı bunyesinde tutamayıp etrafa sacma $ekliyle bağda$an hal ve hareketlerdir.örneklemek oldukça kolay olmakla birlikte bir cok erkek cinsi de bu davranı$ bozuklugu gibi görünen hal ve hareketlerin manasını anlamamak için ısrar edip, kar$ıdaki insana "balatalar kopmu$","ucuk bu!", "arızasın sen!" gibi turk beyniyle üretilen cümleler kullanır.ancak olay mahalindeki kıskanan insan modeli bu duruma aldırmazlıktan gelip,her türlü atraksiyonu yapmaya devam eder.sonuç olarak pek bir$ey deği$mez.$ahsiyet kıskanılır ,kıskanılmakla kalınır.
aysemayse
hemen ilgiyi tekrar üzerine çekmek için bilinçsizce ortamdaki herhangi bir erkekle muhabbete girişir. tabi iyi-kötü büssürü farklı durumla karşılaşılabilir sonuç olarak.
armour
- hayvanlar gibi kıskanıyorum seni mahmuoot..
+ aa hiç belli etmiyorsun ama hayatım.
- belirtiyorum ya işte daha napayım yaa..
rapunzelkibritsatar
hoşlanılan erkeğin kankasıyla sohbet ederken, hoşlanılan erkeği manken gibi bir kızla konuşurken görmek, bakakalmak. yavşak gevşek kankanın durumu fark edip "aranızı yapayım mı eheheh" demesi. "ne münasebet düzgün konuş" diye terslemek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol