şafak pavey

angelus
yılar önce isviçre de geçirdiği trajik bir tren kazası sonucu sol kol ve bacağını kaybeden, yaşadığı tren kazasını ve sonrasını annesi ayşe önal ile birlikte yazdığı 13 numarali peron isimli kitapta anlatan gazeteci/yazar.
darkside
chp istanbul milletvekili. kendisinin adini duyardim ama bir fikir sahibi degildim ta ki bugun facebookta gordugum avrupa birligi ile ilgili mecliste ki konusmasini dinleyene kadar. mutlaka dinleyin o konusmayi ve ne kadar akli basinda, aydin bir kadin oldugunu gorun. bu ulkenin boyle kadinlara cok ihtiyaci var.
independence
amerika tarafindan "uluslararasi cesur kadin odulu"nun 2012 senesindeki sahibi olan chp milletvekili. degerini kendi memleketi degil allahin amerikasi bildi. bu utancla ya$ayalim mi biz?
derdiolanneylesin
kendini bilmez bir şahıs tarafından sosyal medya üzerinden hakarete uğrayan chp genel başkan yardımcısı. kendisi azmi başarısı ile el üstünde tutulması gerekirken böyle hakaretlere maruz kalması gerçekten üzücü .
independence
boyle sessiz sedasiz, hep tebessum ederek konu$malar yapiyor ya mecliste, bayiliyorum sakinligine nezaketine.

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/56366/0/1/chp-li-safak-pavey-turbanli-vekillerden-beklentim-buyuk.aspx
independence
1 mayıs 2014 tarihinde türk polisi tarafindan gozaltina alinmak istenmi$tir kendisi, milletvekili kimligini ibraz etmesine ragmen. burada dursun bu, belki ileride acip okumak bugunu hatirlamak icap eder.

not: tarih sag alttan da anlayacagin uzere 1 mayıs 2014. $afak pavey’in tek sucu bir gencin gozaltina alinmasina engel olmaya cali$mak.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/82212/2/1/26333354/polis-safak-pavey-i-gozaltina-almak-istedi
kabul
siyasi görüş olarak pek benimseyemesemde (parti olarak değil spesifik bazı olaylardan oturu) çalıştığım yerde ayakustu konuşma sahibi olduğum inanılmaz pozitif ve tatlı bir milletvekilidir kendisi.
independence
meclis baskanligina sundugu "milletvekilliginden istifa" dilecekcesi meclis genel kurulunda onaylanarak kabul edildi. boylelikle pavey'İn vekilligi dusmus oldu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol