sınav ani bildiğin her şeyi unutmak

0 /
firambogaz
gerçekten "bildiğin" birşeyler varsa sadece başlangıçta hissettiğin durumdur.sonra zihninden kaleme oradan da kağıda akar herşey...
alos
sabahlayacağım dediğim ama uykunun güzelliğine kapılıp sınav öncesi gecesi uyuduğum sınavlarda başıma gelen hadise..
lady rosenred
çok çalışmanın ve aşırı heyecanın doğurduğu sonuç.sınava az kala bütün bilgiler tekrar edilir,bilinmeyenler ezberlenmeye çalışılır.bunları yaparken de göz hep saattedir.heyecan sarar bünyeyi ve sınav başladığında sorular okunup tam cevap yazılacakken kalakalırsın..bütün çalışılanlar akıldan uçup gitmiştir zira,dakikalarca düşünürsün yok gelmez akla lanet cevaplar.bütün bilinenler sınavın bitimine son on dakika kala gelir akla ama nafile artık iş işten geçmiştir..
brahma
+niye bir şey yazmıyosun çocuğum?
-hocam çok uykum var aklıma bir şey gelmiyor ama dün gece bütün bildiklerimi bilgi sözlüğe yazdım ben linki vereyim siz girip bakın.
dibace
ezberle ve kaygı bozukluğu ile ilgili bir durumdur.durumu yaşayanların en yakın rehber öğretmene gitmesi gerekir.
nukleerbasliklikiz
en az bi hafta önceden çalı$ılmıştır..gece uyunmamıştır çalı$ılmı$tır...okula gelirken otobüste çalı$ılmı$tır..ders kitabıya bütünle$me derecesinde çalı$ılmı$tır..lakin sınav anı gelir...masum öğrenci tırnak yemeye,titremeye ba$lar..yüzü sırıtmayla ağlama arasında bi hal alır...hayin öğretmen sınav kağıdını yüzünde "ohh canımada değsin bitircem sizi" dercesine dağıtır...stres içindeki öğrenci sınav boyunca sınav kağıdıyla telepati kurar...sınav boyunca sadece sınav kağıdıyla bakışır...üzülür,ağlar , kahrolur,mafolur...
adrenokortikotropik
öss öncesinde kapılan hissin ikizidir. böyle kitapçıklar dağıtılırken kulaklarda uğuldama ve geçici bir kusma hissiyle beraber adını sorsalar bilemeyecekmişsin, okumayı yazmayı bilmiyormuşçasına bir his kaplar ki o anda sınav salonundan kaçmak isteyip de dizlerinde o dermanı bulamamak hissini de beraberinde yaşamak mümkündür. ama en nihayetinde sınavdır işte, hayatın başlangıcı olmadığı gibi sonu da olmayacaktır, derin nefes, okumayı biliyorum, aa kitapçık yazıyor burda, ohh..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol