x in sevdigi bilmem ne

my son is father
x, bir kalıptır ve kesinlikle sosyal bir içeriği yoktur..
x, bomboş bir kavramdır.. genel de bir bilgiçin nickine aittir bazen de yazarın yakinidir.

başlık; y olduğunda hemen altına entry girilir, x ’in bilmem ne ettiği sanatçı.. ee? ne yapalım şimdi biz.. x ’in bilmem ne ettiği sanatçıysa sanatçıdır, benim çok bir tarafımda mıdır, x ’in bilmem ne etmesi? hayır değildir.. google de arayanın bir tarafında mıdır? hele onun hiç bir sikinde değildir.. ee o zaman kimin nesindedir ulan bu x ve x ’in bilmem ne edilmesi..
git bunu başka bir yerde paylaş.. mesela bunlar için mükemmel forumlar var, orda rahatlıkla paylaşabilirsin ama burda, sözlük sitesi gibi bir kavram altında x ’in bilmem nesi x ’ten ve senden başka kimsenin sikinde değildir..
muque
çok bilinmeyenli bir denklemdir.

x= sözlük yazarı (yani senin benim onun bizim hepimizin olduğu kadar bu sözlükte hakkı olan kişi)
sevdiği bilmem ne="bilmem ne" burada ne onun sorunudur ne de x ve y nin o kişiyi tanımamak bilmemek kişisinin şahsi durumudur bu benim de olmayan organlarımı ilgilendirmemektedir.
y= de zannediyorum bahsedilen yakıni olunan yazar.
.................................................
burada x ve y kurallara uyan, tartışma yaratmayan, legal entrylere sahip olduğu sürece kimse kalkıp ta aman efendim bu bizim sikimizde değil biz bunları istemeyiz hede hödö diyemez.varsa bir problem açar houstonu arkadaşım böyleyken böyle sen bu adamı sevme bu hatunda onu buraya yazmasın ben çok içerliyorum der.yani konunun özü şudur ki; buralar bir çok abuk başlıkla eğlendirirken çok kişi tarafından tanınan dünyaca ünlü kişilere tanım sonrası hayranlık bildirmek tarafımca uygun görülmekle beraber kimseyi igilendirmemektedir.

(bkz: beğenmeyen okumasın arkadaşım)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol