yalnızlıga sarılmak

quantitatif
düşün beyaza dönmüş bir gece.ılık ılık esen rüzgarın sesi ve kulağına gelen melodiler.az önce izlediğin filmin sahnelerini düşünür;siyah zemine beyaz küçük yazılar akar gider gözlerinde televizyonun ekranından.bir hüzün dolar içeri pencerenden bir koku duyarsın yatağında geçen geceden kalma sevgilinden.bir saç teli,bir kaç toka ve başka başka, başkasına küçük sana büyük şeyler geçer eline.bakamazsın,sarılıp yatamazsın ki uyayabilesin.bir sigara yakarsın dumanı alevinden kırmızı.için yanar kırmızı kırmızı nefes alırsın.duvarında alabildiğine yalnızlık her yerine sarılır.gözlerin kapanır,beynin uyuşur ve gidersin...
akhillius
fevkaladenin fevkinde bir olaydır. zira sizi başkası bu kadar anlamaz. yalnızlık sizin kendiniz ile tek başınıza kalmanızı sağlar. içinizdeki eleştirel ruhunuz ortaya çıkar. yaptıklarınızı sorgulamaya başlarsınız. sorguladıkça anlarsınız, anladıkça daha bilinçli sorgularsınız.

sevmeye başlarısınız yalnızlığı. hep onunla takılmaya başlarsınız artıkın. hep ona anlatırsınız içinizden gelenleri ve hiç bir şey demeden sabrın en güzel halini size gösterip dinler, ve öyle bir zaman gelir ki kollarında bulursunuz kendinizi yalnızlığın sımsıkı.
bendis
koyuyosun kafasını yastığa kimsen yok odanın karanlığı yüzüne gelen saçlarınla daha bi ürkütücü. 5-10 dk arayla saate bakıyosun.yok ya çıt yok var olan şey yalnızlık. merhaba yalnızlık gel sarılalım kalbimiz bir olsun anlatacak çok şeyim var sana.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol