kitapyurdu com

kraken
aradıgınız her kitabı buldugunuz güzel bir site.hem %20 indirim saglıyo hem de kişilerin yaptıgı yorumları okuyarak kitaplar hakkında almadan önce fikir edinebiliyorsunuz.
nickten yana sansim yok
şirket adresi: alemdar mah. güzel sanatlar sk. no 9(du herhalde)cağaloğlu/istanbul.

istanbul valiliği’nden biraz ilerledikten sonra bir yokuş göreceksiniz. o yokuşu çıkarken bir ya da ikinci solda kalıyor. yakınsanız buralara kargo parası vermeye gerek yok.
hayalbaz
07.08.2010 tarihinden bu yana toplam "589(beşyüzseksendokuz)" adet kitap aldığım sitedir. kitaplar her daim % 20 indirimli ve bazen ek olarak % 5 indirimlidir. uzun süredir yaptığı peşin fiyatına 6 taksit kampanyasını 2 aydır benim bankama özel durdurmuştur.

şimdiye kadar yaptığım tüm alışverişler sorunsuz geçmiştir. demin gelen yeni kitap kolisinin içinde ikisi bir arada bir içecek tozu yerleştirerek son zamanlarda aldığım sağlıklı beslenme ve diğer sağlık kitaplarından yararlanma çabalarıma adeta destek vermişlerdir(ürünün şekersiz versiyonunu göndermekle).
kcn
kütüphanem adlı güzel bir mobil uygulaması var. kitaplığınızı buraya taşıyabilirsiniz, kitapyurdu.com'dan aldığını kitaplar da otomatik olarak kitaplığınıza "rafsız" olarak eklenir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol