öğretmene aşık olmak

0 /
bloody mary
öğretmen-öğrenci ilişkisinin yasak olması
ve bu kuralın ihlaliyle yakalanılması durumunda büyük sorunlar oluşabileceğinin bilinmesinden dolayıdır biraz da..
yasak olanın cazipliği işte..
tamu
ergenlik çağındaki bireylerde fazlasıyla görülen durumdur. olgun öğretmenlerin yanında, yaşı kendisine yakın stajyer öğretmenlere karşı da bu duygu ortaya çıkabilmektedir. aklı başında olmayan ergen birey bu durumu kabullenip öğretmenden de bir karşılık beklmeye başlarsa vay haline. uzun ve yorucu bir depresyon dönemi kapıdadır.
didinha
güzel birşeydir. özellikle öss’ye hazırlanıyorsan ve aşık olunan öğretmen fizik, matematik gibi sayısal bi branş öğretmeniyse daha da güzeldir,faydalıdır. zira çözülemeyen her soru onunla konuşmak için bi bahanedir, sormak için durmadan zor soru ararsın,bu arada soru da çözmüş olursun. öss başarında onun büyük payı olduğunu yıllar sonra farkedersin, gülümsersin:) küçüktük bea...
nickmickyock
erkek öğrenciler için genelde edebiyat öğretmenleri ile aralarında yaşanan olgudur.
bunun sebebi ise genelde sayısal öğretmenlerinin, sözelcilere oranla daha renksiz ve de ruhsuz oluşudur. sayısalcıların arasında fen bilgisi öğretmenlerinde bir sivrilme görülmüştür ki sözelcilere yakın olmakla birlikte oldukça etkileyicilerdir.


elchi
hastanın doktoruna aşık olması gibi bir durumdur. hayranlığın, aşk sanılmasıdır, akıl başa geldikten sonra da hoş bir anı olarak hatırlanır.
janisbaby
toplum tarafından kınama cezasına çarptırılan ilişkidir ama mutlu sonuca ulaşınca ödüllendirilir.
tabi yinede tavsiye etmiyoruz çünkü sürekli kaçmak ve saklanmak gerekiyor.
janthamade
gayet normal olup her 2-3 kisiden en az biri ogrencilik hayati boyunca bir ogretmenine asik olmustur. platonik ve tek tarafli olmasi olagandir. itiraf etme cesareti gosterilirse ogretmenin cocugun kalbini kirmadan bunun imkansiz oldugunu anlatmasi icab eder. tek tarafli olmamasi durumun ogretmene degisik hukuki cezalar vardir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol