cop tenekesinden cikan kedinin tip tip bakması

kaciyorum
"nedir hemşerim? sen çöpü dangadanak fırlatınca ben de höyt nooluyo diye çıkmak durumunda kaldım.. eşşolueşşek yine şişe koleksiyonu yapıp sokmuşsun çöp poşetine, bi kere de şunların arasına iki balık sıkıştırsan eline mi yapışır!! bas git hadee bakma mal mal..sıçtııımın apartman insanı.." bakışıdır..
ludingirra
çöp tenekesinin içinde yemek arayan ya da ısınmaya çalışan, dolayısıyla dışarıda ne olup ne bittiğini, kimin elinde çöp torbasıyla çöp tenekesine yaklaştığını göremeyen kedi, dışarıda aynı korkunun bin katını yaşadığından habersiz çöp dökücüsü kişinin kapağı açmasıyla birlikte, ani bir şekilde fırlar. dikkatli bakıldığında, kedinin altındaki hayali helezon yayların gücü görülebilir bu sayede.

çöp tenekesinin kenarına sanki bir güç tarafından fırlatılmış izlenimi veren kedinin suratında, sadece ve sadece "höööö! mnskym hayvan mısın! insan bir haber verir ulan!" bakışıyla karışık, devam etmesi muhtemel kabusun korkusu vardır. gözler faltaşı gibi açılmıştır. kedi kaçarsa kurtulabilir ama kaçmak istemiyor o güzel mekandan. böyle de karmaşa içinde. sizi de tanımıyor. işte bu noktada yaşanan o duygusal an irdelendiğinde, kabus faktörünü tanımaya da çalışmaktadır kedi aynı zamanda. görüldüğü üzere, kapağı açmamızla birlikte alelade bir kediye hayatında yaşayamayacağı kaotik duyguları yaşattık.

istemsiz olarak sizden gelen "pisssssskkkktttiiirrrr ulan" repliği ile birlikte, artık kedi kişisi dayanamayıp kaçacaktır. kedinin bu anlamlı bakışının ve yaşanan kısa süreli kabusun etkisiyle, suratınızdaki eblek ifadeye istinaden etraftaki binalar ve özellikle de yüksek katlı yapılardan bu leziz korku filmini patlamış mısırla izleyen gubidikler var mı acaba şeklinde beliren soru işareti ile birlikte etraf kolaçan edilir, üst-baş düzeltilir. kediye içten ya da dıştan güzelce sövülür. ağızda olduğu farkedilen yürek yerine gönderilir.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol