aşkın s hali

serco
10 şarkının yer aldığı ve her şarkıda farklı bir tarzın bulunduğu aşkın “s” hali, suat aydoğan ve özgür yedievli düzenlemeleriyle, önceki sinan özen albümlerinden farklı bir dinleti sunuyor.

başta hakkı yalçın olmak üzere michael kuyucu, gökhan tepe, töre cengizve atakan kervan’ın eserlerinin bulunduğu albümde, 6 şarkı sinan özen imzası taşıyor.

sinan özen, yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığı albümünde repertuar ve soundların yanı sıra, görsel imajının da en iyi şekilde olması için uzun uğraşlar verdi. kıyafet seçimlerini milano’da yapan sanatçının, albüm fotoğraf çekimleri antalya oliympos’ta gerçekleştirildi.

27 mart pazartesi günü dinleyicisiyle buluşan aşkın “s” hali, “sinan müzik” etiketi ile müzik marketlerdeki yerini aldı.

sanatçı, yeni albümünün ilk klibini 14 mart salı günü mustafa mayadağ yönetmenliğinde “sildim” adlı şarkısına çekti. kağıthane’deki eski boronkay lastik fabrikasında çekilen klipte sinan özen’e, ilhan mansız’la oynadığı reklam filmiyle tüm türkiye’nin dikkatini çeken arjantinli manken jimena fernandez eşlik etti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol