bacakları açılan hizmetçi kadınlar

ithilquessir
yabanci filmlerden devsirdigimiz bir fantazidir. 17 yasindaki filipinli melez hizmetciler turkiyede pek nadirdir. siyah beyaz elbise, tullu kisa etek, diz alti coraplar, bide eline dildo verelim tam olsun.

turkiyedeki hizmetciler, temizlikciler yada daha genis adiyla gundelikciler genelde yasini basini almis, 40 yas ustu, bas ortulu, tombul ve nedense genelde biyikli olduklari icin degil bacaklari hipotenusleri acilsa bile o kadar ilgi cekmeyecektir.
steroid
avrupa eski kickbox şampiyonu kadının türkiye’de spordan para kazanılamayacağını anladıktan sonra kendini hizmetçiliğe verdikten sonraki bacakları sıfır açma olayıdır.
cetniklereolum
türk filmlerinde zengin evlerde evin kötü niyetli erkeklerini tatmin eden hizmetçidir bu önce isteksizdir hatta zorla sahip olurlar bu kadınlara sonra o da ister kocaları genelde sakat kaldığı için çalışamaz eve bu kadınlar bakar
bok bocegi
bacaklarının açılmasından kısa bir süre sonra, evin zengin, şımarık, küstah oğlu tarafından tecavüze uğrayacak olan kadınlardır.. sonra hamile kalırlar fakat zengin aile fakir mahalle kızını gelin olarak istemez.. hizmetçi hatunun eline biraz para sıkıştırıp başlarından defederler, bu kadıncağız da çocuğuyla ortalarda kalır.. gelen vurur, giden vurur.. sonrası malum;

(ara: emrah kos ananı)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol