ets

independence
tur organizatoru.sudan ucuz fiyatlarla insanlari dag tepe bayir gezdirmesi ile taninir.ustelik 5 yildizli otellerde konaklattirir.

http://www.etstur.com/
hepimizhiciz
aşırı terleme tedavisinde uygulanan bir metot şeklidir.
klipsli ets denilen yöntem endoskopik kamera yardımıyla göğüs boşluğuna girilerek terlemeyi ayarlayan sempatik sinirin belirli bölgesine titanyum klips konulması işlemidir. istenildiği sonuç elde edilemezse geri dönüşümü mümkündür. ancak hastaların %99’unda başarı sağlanmıştır.

daha fazla bilgi için;http://www.terleme.com/index.htm

terlemenin yanı sıra başka hastalıkların tedavisinde de bu yola başvurulabiliyor. raynaud hastalığı, soğuk aşırı duyarlılığı, sempatik distrofi, sudeck atrofisi, kozalji, kalp aritmileri, fantom ağrıları, rosacea, sosyal fobi, bazı ruhsal bozukluklar, şizofreni, uyku bozuklukları, bağımlılık vb. hastalıklarda iyi derecede sonuç alındığı bilinmekte.
bb
estimated time of completion kısaltması. gemilerin yükleme ya da tahliyesinin tahmini bitiş zamanını anlatmak için kullanılır.
elma sekeriiii
uçak biletleri hariç tüm ödemeleri mail order yoluyla yapması yüzünden tüketicilerin tümünü de bu yola zorunlu kılan ve bu yüzden benim nefretimi kazanmış tur şirketi.

onca yıldır şirket için hep nakit ile yaptım buradan rezervasyonları,herşeyi. kredi kartıyla yapalım bu sefer dedim, ancak hiç bir şubesinde pos cihazı yok!

ya her müşteri kredi kartını mail order’a açmak zorunda mı arkadaşım?! gerçek marka olmuş isimleri bile biliyoruz, küçümencik yanlışlar nelere mal olabiliyor. kullanmak istemeyeni zorla bu yola sevketmeniz gerçekten komik!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol