tabusuz kızlar

bok bocegi
farkında olunarak ya da olunmayarak kadın-erkek ayrımının ortaya çıkarıldığı başlık.. neden tabusuz insanlar değil de özellikle kızlar diye düşünmeden edemiyor insan.. ayrıca bir insanın kadın ya da erkek belli sınırlarla yaşaması şart mıdır ki bu toplumun yarattığı bir takım tabulara bağlı kalmıyor oluşu garip bir durum oluştursun? kendi hayatının sınırlarını bir insanın yalnızca kendisinin çiziyor olması/çizmek istemesi son derece normal bence..

velhasıl kelam iyidir tabusuz kızlar onları sevelim, koruyalım, bizler de toplumun üzerimizde oluşturduğu şu kalıpları biraz olsun genişletmeye çalışalım, bizim gücümüz genişletmeye yetmiyorsa da en azından bunu yapanlara/yapabilenlere kadın ya da erkek olmasını önemsemeden saygı duyalım..
djemba djemba
ülee bu ne diyerekten kaçmanıza sebeb olacak, kişinin uzak durması gereken kızlardır zira birgün rollerin değişmeyeceğini kimse garanti edemez.
steroid
bir kısım insanımsıların, "biz namusumuz için yaşarız bacım, ne öle tabusuz mabusuz..!" diye çemkirmesine yol açabilecek kızlardır.
armes
kendilerini çok modern,çok üstün,özgür,cool,ileri görüşlü sanan zavallılardır.sırf farklı olabilmek adına ya da "ben kimseyi takmam abi,hayattaki değer yargıları umrumda değil" tripleriyle yaşayan hiç bir şeyde sınır tanımayan,her türlü boku yiyen, sonrada iyi bi halt ettiğini sanan,çok güçlü ve özenilen olduğunu sanan halbuki zavallı olan kızlardır.evet etrafında kalabalık olur ama hepsi kuru bi kalabalıktan ibarettir. herkes tarafından değer verildiğini sanır,ama oldukça değersizdir.çabuk elde edilir.özel ilişkilerinde bir çok sevgilisi olur belki ama evliliği düşünen tek bir kişi bile çıkmaz.çünkü hiç bir erkek böyle bir insanın evinin hanımı çocuklarının annesi olmasını istemez.farklı olmak güzeldir belki,maceralıdır,heyecan yaratır.ama sonu her zaman bok çukurudur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol