dizi karakterlerinin asla sıçmaması

independence
ya$amin en gerekli $eylerinden biri olan tuvalete gitme ihtiyacini dizi karakterlerinin hicbir zaman hissetmemesini aciklayan ba$lik.

ornek vermek gerekirse ben hicbir zaman smalville dizisinde clark kent’in lana lang ile $u $ekilde bir diyaloguna tanik olmadim, olamadim.

lana lang: clark.ailenle alakali buyuk sirlarin var biliyorum, anlatmak ister misin? arkada$lar birbirleri ile her $eyi payla$malidirlar bence.

clark kent: iihhhh lana..

l.l: neyin var clark? garip bir de koku geliyor senden?

c.k:lana $ey.

l.l.:bana anlatabilirsin clark.arkada$ degil miyiz?

c.k.:lana bildigin gibi degil ihh.

l.l.:anlat clark.bilmek istiyorum.lutfen.

c.k.:ohhhhh.ibne senarist bir kere bile bize tuvalet sahnesi yazmami$ lana.sictim i$te altima olacagi da buydu.o koku da o yuzden geliyordu lana.ayrica ben superman’im! al i$te tum gercekleri acikladim sana lana.

l.l.:git git bi gotunu yika allah belani versin senin clark.donunu da degi$tir.

c.k.:ama? ben superman? gercekler diyordun?

l.l.:gotunu yika clark.bok gibi kokuyorsun.
independence
-ben bir tuvalete gideyim geleyim?
+sacmalama biz dizi karakteriyiz.
-ee?
+bir kazan kurufasulye yesek bile sicamayiz.olayimiz bu bizim.
-bari ci$ falan?
+i ih o da olmaz.
-oeah.osuruk bari?
+sessizce ama.
deccal
kısa zaman içinde, izleyiciyi ekrana kilitlemek için bi hikaye sergilemek zorundalar, bu yüzden dolayı sıçma sahnesi yönetmen için zaman kaybı olarak görünmektedir.
angelus
aynı dizi karakterleri nedendir bilinmez yatarken ışığı da kapatmaz, eve girerken ayakkabısını çıkartanı da görmedim.
independence
gunumuzde halen devam eden sacmalik.

misal behzat ç.. adamin hayati icmekle geciyor ama bir kere olsun ci$ yaptigini gormedik. mesanesinin ebadi hakkinda korkunc teorilerim var.

misal ezel. yedi icti yedi icti yedi icti yedi icti, bir kere sicmadi bir kere i$emedi arkada$ sezonlar boyu. dizide cool takilicam diye ici curudu adamin ici. gunah.

daha o kadar cok ornek verebilirim ki, gozunun onunde olup farkedemedigin $eyler bir bir su uzerine cikar ama yapmiyorum, senaristleri kotu adamlar du$uncesiz adamlar gibi gosterme niyetinde degilim. sadece diyecegim $u ki, o karakterler de insan, onlar da sicsinlar i$esinler, topluma kotu ornek olmasinlar. saf bir cocugun bu karakterlerdeki cool tavirlara takilip catlayana kadar i$emedigini sicmadigini du$unsene?

ya malin biri cikip polat alemdar’in tek mermi ile 7 ki$iyi oldurmesini degil de asla i$ememesini ve sicmamasini ornek almaya kalkarsa? bu durum toplumun sagligini $iddetle ilgilendiriyor. hukumet buna da bir care bulmali.

öptüm.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol