20 haziran roger waters konseri

olu beden
"pink floyd’un yaratici dehasi
roger waters

ilk kez türkiye’de!

müzikseverlerin yıllardır dört gözle beklediği, rock müziğinin efsane ismi, pink floyd’un kurucusu roger waters istanbul’a geliyor. iksv tarafından bkm ve beşiktaş belediyesi işbirliğiyle ve garanti bankası sponsorluğunda düzenlenen konser, 20 haziran salı günü kuruçeşme arena’da gerçekleşecek.

pink floyd’un kurucularından, şarkı yazarı, bas gitaristi ve grubun beyni roger waters

istanbul konserinde solo albümlerinden örnekler ve pink floyd’un unutulmaz şarkılarının yanı sıra grubun unutulmaz albümü “the dark side of the moon”un tamamını çalacak. konserde büyük ekranlarda video projeksiyonları ve özel efektler, 360 derecelik quadrophonic ses sistemi ile birleşerek görsel bir şölen yaratacak. roger waters konserinin biletleri çok yakında biletix üzerinden satışa çıkacak.

efsanevi rock grubu pink floyd 1966 yılında roger waters ve syd barrett tarafından kuruldu. barrett’ın ayrılması ile grubun mimarı konumuna gelen waters; “the dark side of the moon”, “the wall” (23 platin albüm ödülü), “animals”, “wish you were here” ve “final cut” gibi klasiklere imza attı. grup, geçtiğimiz yıl live8 konseri için yıllar sonra ilk defa bir araya geldi.

20 haziran’da istanbul’da gerçekleşecek konserin sanatçı bağlantısı gnl entertaintment tarafından yapıldı.

ayrıntılı bilgi için : www.iksv.org ve www.bkmonline.net"
biletler biletixten satışa sunuluyor.duyumlara göre 315 milyonla 80 milyon arasında gidip geliyor rakamlar.nerden bulcam o kadar parayı ben,tabi ayrı merak konusu.lakin 1 kez gelir ve kaçmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol