şişli etfal

ohannessenpetersburgerking
çorum sokak ve çimen sokaklarinin arasinda kalan, istanbul avrupa yakasi yaralilarinin ilk ulaştirildigi, sira satarak geçinen insanlara isdihdam sağlamasiyla hep bir adim önde olan hastane
kratos
üc yila yakin süredir bilgi isleminde görev yaptigim, tıbbi yeterlilikleri dolayisiyle hep bir adim önde hastane.
isimsiz kahraman
yakınlarında sürekli travestilerin ikamet ettiği ve adres verirken hep şişli etfalin yanında yada altında diye tarif ettikleri hastane.yada tarif kolaylaştırıcı.
greyfurt
hiç bir haber, hiç bir entry orada olanları anlatamaz. taksim ilk yardımdan bile daha karmaşık, olaylı, kaotik bir ortamdır. intihar girişimleri, bıçakla yaralanma gibi tüm 3. sayfa haberlerini canlı olarak görebilirsiniz.

yolu düşen hastalarımıza ve orada çalışan tüm sağlık personelimize allahtan sabır diliyorum.
independence
acil servisine gecenin bir vakti gidildiginde zannedersin libya sava$inin tum yaralilari bu hastanede, o denli kalabalik, insanlar sedyelerin uzerine, ahlamalar inlemeler. doktorlar ve hem$ireler cidden insanustu bir gayretle cali$iyorlar, eger siz kibarsaniz onlar da kibarlar. helal olsun hepsine valla.
mitili
evin dibinde olduğu için gittiğim acil servis bölümü artık o bildiğimiz hastane kokusunu fakir kokusuna bırakmış. tuvalete giriyorum orada bile fakir kokusu var. parası olmayınca kokmak zorunda değil ki insanlar. hiç anlamıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol