çok eski bir entrynizin muhteşem oyu alması

31subat
aldıgınız oyları kontrol ederken birden karşınıza o çıkar. ne zaman yazdığınızı bile hatırlamazsınız ama birileri okumuştur, beğenmiştir işte. yani sizin denize attığınız şişe birilerinin sahiline sağ salim ulaşmış, mesajınız alınmıştır. içinizi garip bir hüzün kaplar. evet lan dersiniz; "olmuş bu".
hobaa
çok eski bir sevgilinizin araması gibi bir duygu.yani günaydııın,burada sabah oldu denilesi olay.ama olsun.
huni delisi
sözlüğe nezman yeni birileri gelse yasadıgım olaydır.demekki yeni gelen coğu yazar ve adayları söyle bir gözden geçirme yapmaktadırlar.bende ilk geldigimde yapmıstım.sözlüğün selameti acısından cok hayırlı bişey bence.
matrax
bir entry yazmışsıznızdır.noktalamasından tutun, kurgusuna kadar ince ince dokumuşsunuzdur.çok orijinal bir fikirdir çünkü aklınıza gelen.bir virgül eksikliğinden dolayı "geçen haftanın en beğenilenleri" arasına girememesi sizi incitecektir.yazarsınız ve fikrinizin sözlükte nasıl bir patlama yapacağını beklersiniz.durup durup üye takip şeysine girersiniz.400 olan puanınız bir anda 900’e fırlamış mı diye bakarsınız.olmaz...neyse dersiniz, herhalde online üyelerin hepsi birden şu an aslında bilgisayar başında değil ya da başka sayfalarda diye düşünür, bilgisayarı kapatırsınız.yarın kalktığınızda bir bakarsınız ki, hala oy yok.ulan kimse mi okumadı veya okuyan kimse mi beğenmedi çelişkileri biraz zamanınızı alır, sözlükten hafif bir soğutur ama siz yine yazmaya devam edersiniz.
derken, aradan aylar geçer...son oylanan 20 entryme bir bakayım dersiniz, bir de ne göresiniz...sözlük sayfaları arasında kaybolduğunu sandığınız o entry yi biri okumuş ve puanlamış.anlatılamayacak kadar tuhaf bir mutluluktur bu.coşarsınız.coştukça da yazarsınız...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol