komser şekspir

passive
okan bayulgen’in ’vat is dı matriks ulan’ söylemiyle güldürdüğü sinan çetin’in ’çıkagelip ’durun!bırakın da adamlar tiyatrosunu bitirsin değil mi sevgili seyirciler’ demesiyle gözümden düşmüş film.
ozgur
sinan çetin’in egolarına yenik düştüğü film.çok daha iyi çekilebilecekken fantastik bir filme dönüşmüştür.tiyatro oyunu için gidilen sahneye binlerce polis gitmişti helikopterle tanklarla.bugün sıradan bir ekip otosu zar zor çıkıyor karakoldan.bir de filmin sonunda sinan çetin’in çıkıp duygu sömürüsüyle polisleri engellemesi de garipti.
hoscakal yarin
kadir inanır’ın mustafa kemal atatürk’ün büstüne (bkz: çok yalnızım be atam) deyişi filmdeki güzel sahnelerden biriydi.pelin batunun ne demek istediği pek anlaşılmamıştır okan bayülgen,özkan uğur,müjde ar,gazanfer özcan ve diğer oyuncularıyla türk sinemasının iyi filmlerinden birisidir.
orqn
gelmiş geçmiş en can yakan filmlerden biridir kendisi. rol alan herkes muhteşem performans sergilemiş bu filmde. son sahnelerindeki polis baskını fiyaskosu hariç başka bir kusuru yok gibi.
orqn
fllmin müziklerinden birine şuradan ulaşabilirsiniz;

http://www.bilgitube.net/videos/53/mazhar-alanson-bir-sonsuz-yagmur-yagsa.html

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol