uçak inince alkışlamak

0 /
ozerezgi
gariptir yurdumda tekerlek yere değer değmez millet canhıraş alkışlar patlatır, ama uçak kazalarının hatırı sayılır bir çoğunluğu tekerler yere değdikten sonra gerçekleşir.
korsikali
beraberinde pilotun, iki elini havaya kaldırarak
-sağolun varolun sizlere layık olmaya çalışıyoruz.. diyeceği hadisedir.
ankakusu
kucuk seylerle mutlu olabilen halkimiz varsa ne mutlu bize. ama burada, kucuk seylerle mutlu olmayi biraz abartmisiz gibi geldi bana.
respinardi
ortama ayak uydurma adına bende alkışlamışımdır hatta ıslık bile çaldıgım olmuştur eger türk agırlıklı bir uçakta gidiyosanız yapmassanız kötü gözle bakılabilir
nick nicki nickince
italya ve avrupa birligi konulu animasyonda italya’yi avrupa birliginden ayiran konulardan biridir. zaten o animasyonda turkiye’yi cagristiran cok nokta gormustum, ab’ye girersek italya bayagi bir rahatlar sanirim.
ozerezgi
otobus şoförlerinin, kaptanların, makinistlerin ne kabahati var. onlarda bir yere ulaştırmıyor mu insanları. üstelik kaza riskinin en düşük olduğu havayolu olduğu gözönüne alınırsa. bence otobüs şöforleri, kaptanlar, makinistler, vatmanlar daha çok hakediyor alkışlanmayı.
yazıktır günahtır. rencide etmeyelim onları da alkışlayalım.
independence
ayni ki$i ucak kalkinca da alki$lar.psikolojik bir rahatsizliktir bu.hatta ucak kalkinca ya da inince alki$layak ki$i, ereksiyon oncesi ve sonrasinda da ayni tempoyu surdurur.$ak$akci ismi gunumuze bu insanlar sayesinde ula$mi$tir.tarihin tozlu sayfalarini kurcalayin goreceksiniz.goremezseniz de zaten salladigimi hemen anlami$ olursunuz.
elma sekeriiii
uçagı sürekli sarsıntıya sokup dogru düzgün konu$mayı beceremeyen "biibirmarmamar" $eklinde gevelemesinden psikolojik bir sorunun oldugunu anlayan uçak ahalisinin, pilotun uçagın ini$ takımlarını geç açmasıyla ya$amı$ oldukları büyük sarsıntıdan sonra yapmaları olasılıgının yüksek oldugu eylem. çok $ükür indirebildi rabbim manasına gelir bu el çırpma hadisesi.
kalimera
pohpohlanmayı seven bir millet olarak, alkışı da esirgemiyoruz kendimizden. bir de bu alkış öyle lanet bir şey ki, bi kişi başlattığında diğerleri otomatikmen eşlik ediyorlar...

(bkz: sürü psikolojisi)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol