31 mart 2006 izmit şebnem ferah konseri

independence
yeni albümü "can kırıkları"nı müzikseverlerin beğenisine sunan şebnem ferah 31 mart’ta izmit venüs’te

eski ve en sevilen parçalarının yanısıra prodüktörlüğünü tarkan gözübüyük’ün yaptığı can kırıkları’ndan yeni parcaların da çalınacağı bu konserde şebnem ferah’a sahnede dokuz yıldır birlikte çalıştığı ozan tugen (keyboard), metin türkcan (gitar), buket doran (bas gitar), aykan ilkan (davul) ve ceren tugen (vokal) eşlik edecek.

ülkemızın en başarılı kadın vokallerinden olan şebnem ferah 31 mart akşamı izmit venüs’te dinleyicileriyle buluşmayı bekliyor...

kapi açiliş : 20:00
konser saati : 21:00

şebnem ferah
31 mart cuma 21:00
mekan : venüs (info)
bilet fiyatları : tam: 23 ytl öğrenci: 18 ytl

http://www.biletix.com/live/prmt.php?eventcd=gbsfr&promcd=bkm
cocabora
an itibari ile ev sahipli yapmayı çok istediğim ancak 2 nisanda vizelerim olduğu için gelemeyeceğim konser.şans derim ben buna başka bir şey demem.
drl
gidiyoruz gidiyoruz..kesinlikle kacmaması gereken bir konser oldugunu düsünerek herkesin gitmesini tavsiye ediyorum..
tiryaki
evet, şebnem ferah’ın batman’da konser vermesi çöldeki bedevinin kutup ayısından gebe kalması gibi bir ihtimal arzetse de olaya fransız kalmamak için en azından konserin nasıl geçtiğini bizlere sözlük vasıtasıyla aktarabilirsiniz pek güzel.
independence
atlatilan minik bir kazanin sonucunda gidilmesi bir ba$ka bahara kalacaga benzeyen konser.ulan ne zaman bir $eye niyetlensek bir aksilik cikiyor ama dur bakalim.
31subat
31subat ve otuzbirsubat ikisilinin ne olursa olsun gidip katılacağı konser. akabinde gelip sözlükte "çok eğlendik, muhteşemdi, izmit izmit olalı böyle konser görmedi" şeklinde yazılar da yazıp katılamayanların kafalarını en yakın duvara vurmaları için elimizden geleni de yapacağız evet.
underpressure
"ben de ordaydim" demek istediğim konserdir.

o zamanlar bilgi sözlükte değildim galiba. yoksa şimdi gördüğüm konser organizasyonunda ben de olurdum. venüs’ün iki katlı ve dar salonunda yapılan konser benim için yine de en güzel konserlerdendi. şebo yine her zamanki gibi harikaydı, böyle bir canlı performansı olan bir başka sanatçı daha var mı türkiye’de?

okuldan çıkıp direkt konser alanına gitmiştik. kitle en çok ben şarkımı söylerken de coşmuştur. açtığı yazı sonucunda sahneye çıkıp da şebo’yla dans eden çocuk, oradaki çoğu kişiyi kıskançlıktan çatlatmıştır.

şebo gönlümüzü bir kez daha feth etmiştir kısacası bu konserde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol