iç güzellik

bakegosan86
çirkinlerde olan güzellik türü.bir nevi kendini kandırmaca,çünkü hem dışı güzel hem iyi insan olabilceği gibi diğer bütün tiplerde mevcuttur.
hasktir
(bkz: onemli olan ic guzellik)
ic ve dis guzellikler farklidir. biri kisiliin guzel olmasidir ki takdir edersiniz bu ic olanidir. digeri ise fiziksel gorunumdur. bilmiorum onemli olan ic mi. yalan derler cirkinlerin kendini kandirma yontemi. eger insana kendini rahat hissettirecekse evet cennet var ve bu kadinin olen oglu su anda cennette demis bir filozof. dogru olani da bu zaten.
elimde olsa cevremdeki butun aynalari kaldirirdim ben. hic bakmazdim aynaya, sacimin ayrimina. hayir oyle bugun guzel miyim diye dusunen biri degilim ben kimseye ustumdeki yakismis mi demem ben begendim ya bunla mutluyum ya bana ne ama.en son 6 yasimda sormustum birine; "anne, ben guzel miyim?.." diye.anaokulu askim sinanla uyku saatinde,yatarken yan yana el ele gulerdim sinanin bakislari altinda annemin "sen dunyanin en guzelisin" sozleriyle ve utanarak ellerimi cekip yuzumu kapardim ayni gulucuklerle.
ve ic guzellige gelince onu da bilmem ben guzel miyim diye.zaten ne olarak gorurlerse, osunuzdur siz de..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol