reklam karakterlerinin mutlu bir hayat surmesi

pinkcat
her daim mutludurlar.hayatlarında hiçbir aksaklık olmaz,şişmanlamazlar,terkedilmezler,işten kovulmazlar,musluklar damlatmaz,ev kirlenmez,kredi kartlarının limiti dolmaz.salakça sorunlarına yine salakça çözümler bulurlar hem de jet hızıyla.evde,okulda,işte çok sevilirler,yemeğin dibi tutmaz,çocukları kaka yapmaz.hepsi de güzel ve yakışıklıdır.ulan nefret ediyorum hepsinden!
fasa fiso
amac bakin biz bunu aldik evimiz sut liman oldu, kocamiz sut dokmus kedi oldu, karimiz sutlac gibi tatli oldu... tarzi bir hava yaratmaktir.onlar surekli guler, guler ve bir daha guler.fakat siz onlara kanar da reklam edilen urunu alirsaniz bunda size gotuyle guler.durum boyleyken boyle.
elma sekeriiii
izleyiciyi mutsuz eder. kendinde olmayanı orada görünce, bunların cidden oldugunu dü$ünürler...

bundan 10 sene önce, ülker çokokrem reklamı hakkındaki yorum:
"ya $uraya bak, masasında çayının dumanı tüter, mis gibi ekmekler pi$er; çocuklar masa etrafına dolu$ur herkes mutluluk içerisinde kahvaltı eder.

bir çikolata bu kadar mutluluk yaratabiliyorsa biz neden bu denli mutsuzuz?"

imphotep
tek derdimiz ipana 7 de 7 testini geçebilmektir zaten.yahut çamaşırlar ultra süper mega beyaz çıkınca makinadan havalara uçarız.topkek yedikmi orgazm oluruz.halley’i sorma gitsin.hayat sigortası yaptırırken salak salak sırıtırız.sevgilimiz hijyenik ped kullanıyor diye de pek bir mutluyuzdur.atiker kurtlarvadisini sunuyor diye de merak etmeyin hayat boyu artık gam keder uzak bize..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol