eczaneden prezervatif isteyememek

0 /
7doors
nüfuz patlamasına yol açabilecek durumdur.toplumun dayatmalarından, baskılarından, ön yargılarından kaynaklanır.vatandaşımızın cinsel hayatını özgürce yaşayamadığını göstermektedir.kişi ne kadar modern olursa olsun cinselliğin ayıp olduğu aşılanmıştır ona yıllarca ve o da bunun suçluluğunu duymakta,göğsünü gere gere isteklerini dile getirememektedir.

(bkz: eğitim şart)
(bkz: eczaneden predictor isteyememek)
(bkz: kızdan istemeyi bilen erkek modeli)

abbaxxas
bir çok eczane aslında bu sorunu çözmüştür.bu tip ürünler müşterinin kolayca alabileceği yerlere veya tezgahın kenarına konmaktadır müşteri diger ihtiyaçlarını eczacıya söyledikten sonra torbaya birde şunu atıver demekte veya bir tanede şunadan diyebilmekte eger sadece kondom alacaksa paketi alıp ne kadar diye sorup sorunu halletmektedir de asıl sorun eczacıdan prezervatif isteyemeyen yurdum insanı kadından ..ı nasıl isteyebiliyor ben hala bunu çözebilmiş değilim.
cre
başkası hakkında dedikodu yaparken utanmayıp da bu kadar doğal bir ihtiyaç için utanmak gariptir. cinsel organların manevi değerlerden daha utandırıcı olması asıl utandırıcı olan
isimsizkahraman
bir de bunun tam zıttı kişilikler vardır eczaneye girer

"mala vuracaaam dayı ekstra incesinden atıver bakalım" deyip insanı dumurdan dumura sokarlar.
floydiandm
bunun daha değişik bir versiyonu da gazete bayiinden porno dergisi alamamaktır. ama tabii ki prezervatif doğal bir ihtiyaçtır, utanmadan isteyebilmek gerekir.
instrument
eczaneden prezervatifi isteyemeyen kızdan vermesini nasıl isteyebiliyor onu da çözebilmiş değilim.

ya da edit: kızdan vermesini isteyebilen eczaneden prezervatifi nasıl isteyemiyor?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol