alternatif işkence yöntemleri

0 /
melankomik
şöyle bir şey de var, duymuşsunuzdur ama; malul altı delik bir sandalyeye oturtulur sandalyenin altında bir kova ve içinde bir fare, sonra bu kova alttan ısıtılmaya başlanınca yerinde duramayan fare oradan kaçmak için gördüğü ilk deliği oymaya başlar . şimdi gerisi sizin hayalgücünüze kalmış, o adam nasıl bi acı çekiyor, ya da bu işkenceden canlı çıkabiliyor mu, ya da çıksa da o götten hayır gelir mi.. bunları okumak bile insanın tüylerini diken diken yapmaya yetiyor ama dünyada her an her saniye, siz bunu okurken bile kaç insan, kaç değişik şekilde işkence görüyor düşündünüz mü hiç?
4ever
*elektrikli kas gelistirme cihazi zimbirtilarini son ayara getirip kisi uyurken(islatip)sakaklarina takmak (denendi)
*bir paket lastigini kafa bandi edasiyla kafaya takaraktan iyice cekip birakirmis gibi yapmak,akabinde birakmak.(denendi)
*ayaklarindan baglanan kisinin ayagina tuz döküp kücükbas bir hayvana yalatmak
*bosalma beklerken bosalmamak akabinde devam etmek.
*öglen sicaginda istanbulda biseyler tasimak/tasitmak.
*parmak aralarini kesmek
*tras bicagini kör jiletli olanla degistirmek
*coraplarin icine mayonez sikmak...

not: bazi durumlarda kurban baglanmalidir veyahut sessizce yapilmalidir.
bitterend
adamı yere çivileyip,üzerine küçük bir kazanı ters çevirip, kazanında içine fareler koymak.ardından kazanın o an için havaya bakan arka kısmında ateş yakmak ve ısınan farelerin kaçmak için göğsü kemirip mide ve benzeri organlardan çıkması.
nick nicki nickince
nazilerin kullandıklarını duyduğum bir işkence yöntemi:

kurban bir sandalyeye bağlanıyor, üzerinde ne var ne yok çıkarılıyor ve karşısında çıplak bir kadın dans ediyor, kurbana dokunuyor. kısaca kurbanı tahrik ediyor. bunun neresi işkence demeyin, erekte olan erkek kurbanın penis kanalının içerisine cam kırıkları dökülüyor ve kadın dans etmeye devam ettikçe ve erkeğin ereksiyonu arttıkça cam parçacıkları penisi içerden kesiyor kesiyor kesiyor ve kesiyor...

(bkz: bunu yapan insan olamaz)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol