maillerimize bilgi sözlük linki verelim kampanyası

my son is father
hatta uyduruk bir mail yaratalım,
bu maili sonuna kadar okudunuz, bunu 20 kişiye forwadlarsanız dileğiniz 3 gün içerisinde gerçekleşecek( ben denedim gerçekleşti şimdi 10 tane hatunla birlikte bu maili forwadlıyorum ) şayet forwadlamazsanız ramanda ’nın laneti üstünüzde olacak, 3 gün içerisinde bağırsaklarınız düğümlenecek bok kusarak öleceksiniz ( en samimi arkadaşım forwadlamadı, bok kokuları arasında gömdük ipneyi )

http://bilgisozluk.com
independence
sevgili xx.

bu maili sana miami’den yolluyorum..
"ne i$in var lan miami’de toto$" dedigini duyar gibiyim.$oyle ozetleyeyim.

ilik bir ilkbahar sabahi mailime gelen bir mail ile irkildim.her zamanki siradan forward maillerden biriydi.konu bolumu ilgimi cekti oncelikle.

"fw:bu maili okumazsan ciguli oturma odanda banu alkan’la birlikte duet yapsin" yaziyordu.

bilirsin hic batil itikatlarim yoktur, iki gun sonra oleceksin, 7 gun sonra ku$ otmemeye ba$layacak turu bir yazi olsaydi asla onemsemezdim, ama konu banu alkan ve ciguli diyordu ve ben de i$imi $ansa birakmamak icin maili actim mecburen.

"bu maili 40 ki$iye forward edersen $uphesiz ki paranin amina koyacaksin..imzahttp://www.bilgisozluk.com " yazili bir mail ile kar$ila$tim.beni para degil banu alkan & ciguli ikilisi ilgilendirmi$ti ve dayanamadim , mail listimden 40 kurban secip bir bir forwardladim maili.

aradan 6 ay gecti ve kimi garip hormonal titre$imler hissetmeye ba$ladim.o doktor senin bu doktor benim gezindim durdum, fayda etmedi.ben ben degildim artik.kozmetik magazalarindan cikmaz olmu$tum ve eve her dondugumde torbamda pek cok ruj ve oje bulunuyordu.daha sonralari kadin ic cama$irlari almaya ba$ladim ve sorunumun ne oldugunu artik anlami$tim.

evet.ben ibne oluyordum!

dayanamadim gittim ameliyatla cinsiyet degi$tirdim fakat bu da yeterli gelmedi.kapicisindan tut bakkal rustem efendiye kadar herkese vermek istiyordum ama herkese, herkese.sabahlari kaldirimlari temizleyen belediye i$cileri gozume herkul gibi, bereket tanrisi gibi gozukmeye ba$lami$ti.yapacagim fazla bir $ey yoktu.

hayat kadini oldum!

evet evet yanli$ okumadin.hayat kadini oldum ve paraya para dememeye ba$ladim.sonuc olarak tatile miami’ye gelmeye karar verdim.

sevgili xx.senin de ruhundaki ibneligi bildigim icin son olarak bu maili sana yollamayi uygun gordum.gozlerinden opuyorum.


http://www.bilgisozluk.com
firambogaz
almış başını yürümüş kampanyadır,allah yürü ya kulum demiştir bu kampanyaya yani.jedim bile kampanyamı desteklemiştir ve artık gözüm açık gitmeyeceğimdir.her şey bilgi sözlüğüm içindir,spoiled içindir.gerisi boştur,gaflettir,dalalettir ve hatta hıyanettir nokta
(bkz: ywh)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol