bilgi sözlük ekibi

independence
bilgi sozluk’u kurdugumdan bu yana sozlugun bir ekip tarafindan cekip cevrilmesini istemi$imdir.bu hayalimin son zamanlarda artan bir hizla gercege donu$tugunu gormek inanilmaz bir gurur veriyor bana.

i$te bu ekibi olu$turan ki$iler gorevleri ile birlikte a$agida siralanmi$tir.

-----------------------------*----------------------

independence: sozluk kodlamayi hobi haline getirip en son bilgi sozluk’u yapan ve bu hobisine artik dur diyen ki$i.

spoiled: bilgi sozluk isminde bir sitenin var olmasindaki yegane etken.

darth sidious: bilgi sozluk’un kurulumundan cok kisa bir sure sonra aramiza katilmi$ ve o gun bugundur tum cabasini sozluk icin harcami$ moderator.



my son father: bilgi sozluk’un olasi yasa ihlallerini ve sozluk ile alakali hukuksal sorunlari daha vucut bulmadan engellemek adina gorev almi$ lawyer.

schenardi: bilgi sozluk’un olasi yasa ihlallerini ve sozluk ile alakali hukuksal sorunlari daha vucut bulmadan engellemek adina gorev almi$ lawyer.

maliyeci: bilgi sozluk icerisinde yer almamasi gereken hatali entryleri, once entry sahiplerine daha sonra da yonetime bildirmekle gorevli gammazimiz.

sergey: bilgi sozluk icerisinde yer almamasi gereken hatali entryleri, once entry sahiplerine daha sonra da yonetime bildirmekle gorevli gammazimiz.

pixie: bilgi sozluk icerisinde yer almamasi gereken hatali entryleri, once entry sahiplerine daha sonra da yonetime bildirmekle gorevli gammazimiz.

ithilquessir: bilgi sozluk icerisinde yer almamasi gereken hatali entryleri, once entry sahiplerine daha sonra da yonetime bildirmekle gorevli gammazimiz.

carpediem: bilgi sozluk icerisinde yer almamasi gereken hatali entryleri, once entry sahiplerine daha sonra da yonetime bildirmekle gorevli gammazimiz.

müqüe: aramiza katilmasinin uzerinden cok da fazla bir zaman gecmemi$ olmasina ragmen bitmek tukenmek bilmeyen enerjisi ile bilgi sozluk’u radyo programlarinda ve kimi dergilerde boy gosterten bilgi sozluk medya sorumlusu.

serdar abay: bilgi sozluk art designer gorevini gonullu olarak ustlenmi$, dabbe filminin de afi$lerini hazirlayan karde$lerden birisi olan sanatci ki$i.

tuzluk yazarlari:

independence

darth sidious

maliyeci

angelus

$eyhmerat

pixie

ithilquessir

umuda

darklord

serco

ve en sonunda tum bu emeklerin harcanmasindaki yegane sebep olan bilgiclerimiz.

--------------------------------*----------------------

i$te bu yukarida bir bir dokumu yapilan ekip sayesinde bugun bilgi sozluk asla sirti yere gelmeyecek nadir olu$umlardan biri haline gelmi$ ve bu sayede benim de hayallerim hayal olmaktan cikip tam anlami ile gercege donu$mu$tur.

bu ekipte rol oynayan her bireye ayri ayri sonsuz te$ekkurlerimi sunarim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol