türk toplumu en çok haber izliyor

kratos
haberlerde haber yerine bol bol yeni kasedi cikmis manken, günesten bunalip serinleyen maymun, geleneksel en güzel karpuz yarismasi, yiyerek zayiflatan sibel can diyeti vb. gösterilmeye devam ettikce ratingler tavan yapip düsmemeye de devam edicektir. yapin cumhuriyet gazetesinin gazetecilik anlayisi tadinda televizyon haberleri o zaman bakin türk halki daha cok haber mi seyrediyor aliyemi.
igoriyan
babamdan biliyorum deli gibi haber seyreder haberlerin yayın akısını ezbere bilir hangi kanalda suan ne haberi var sezer ve onu seyreder bide kanalların çakısmasın diye spor haberlerini bir iki dakaka arayla yayına sokmaları isine gelir ve hepsını sadece bir televizyonla seyreder ve herseyden haberi olur.
al bundy
buna en iyi ornek babamdır haberler basladigi anda hayat durur bi haber biter otekine gecer asla konusturmas susun diyip izler eski haberler iyidi ama simdi ki haberler magazin vs vs oldu
ozee
muhteşem haberlermiz haber ajansalarımız olduğu için inanmakta hiç zorlanmayacağım hadise sibel canın poposu ana haberimizdir bizim izleriz en çok izleriz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol