kim ki duk

darwen
"yay" filminin de yönetmeni.nefis filmleri vardır bu adamın.ama çoğu filmseverin adını bile bilmemesi ne vahim.vatan böyle insanlara mı kalacak yahu. vay halimize
mare crisium
boş ev filmi şimdiye kadar gördüğüm en güzel aşk filmelerinden biridir...ve her bir sahne bi fotoğraf karesi gibidir..insan görsellikte zaten o derece kaybolur ki film ne anlatırsa anlatsın zaten güzel olacaktır...
sarhosatlarzamani
bu kadar az diyalog ile bu kadar çok ve derin mevzular nasıl anlatılır sorusunun cevabı olan yönetmen. favorilerim boş ev ve nefes olmakla beraber tüm filmleri izlenesidir.
nys
çoğu insan gibi bende filmlerinin güzel olduğunu düşünüyorum. az söz çok eylem mantığını taşıyor daha çok. fakat bir şey dikkatimi çekti. yanılıp yanılmadığımı anlamak için bütün filmlerini sıra sıra izliyorum. bir filmi bir önceki filmine çok yakın. işlediği konular, karakterler hepsi birbiri gibi. hepsini izlemeden yorum yapmamak lazım tabiki.. evet haklısınız! hepsi bitince yine aynı konuyu düşünmeliyiz.
soluk benizli zenci
korelilerin soyadını başta söyleme alışkanlığı yüzünden adı kim sanılan yönetmen. isminin batı standartlarında okunuşu ki duk kim’dir. bir çok yönetmende olduğu gibi ki duk da bazı şeylere takıntılıdır. filmlerinde genelde göl ve göl evi bulunur, her zaman yaşlı bir bilge vardır., tüm filmlerinde vicdan ve pişmanlık göze çarpar. spring summer fall winter and spring filminin sonundaki karda koşan adam bizatihi yönetmenin kendisidir. severiz, candır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol