ilk adimi atamayan erkek modeli

my son is father
aramaya inandım amma velakin toplam 200 sonucun içerisinden istediğimi bulamadım mamafih gözden kaçırmış olabilirim, taşı bu başlığı niteliğinden bir bkz gelirse derhal taşırım bu başlığı efendim..

konumuza dönmek gerekirse, ilk adımı atamayan erkek modeli, utangaç başlığında incelenmeyecek kadar spesifik bir konudur, bir zamanlar, felsefenin başka bilim dalları altında incelenmesi gibidir..

bu erkek modeline, sevdiceğe açılma zamanında pek sık rastlanır. bir türlü sevdiğini söyleyemez, türlü planlar yapar ancak beceremez, arkadaşlarından tavsiye alır, içki içip rahatlamaya çalışır ama nafiledir..

bu erkek modeline rastlanan ikinci yer ise; sevdicekle yaşanacak ilk öpüşme anıdır. ilk adımı atamayan erkek modelimiz, sevgiliyi deli gibi öpmek ister ama çekinir, yine arkadaşlara başvurulunur taktik alınır, yine becerilemez.
ilk dudaktan öpüşmeye yaklaştığı en yakın an, vedalaşırken sevgilinin dudağına yakın öpücük kondurmasıdır.

bütün bu safhalar zar zorda olsa atlatıldıktan sonra sırada ilk sevişme vardır, artık sevgiliyi öpme olağan hal almıştır hatta bunun üzerinden o kadar vakit geçmiştir ki sevgilinin osurması bile sıradan bir hal almıştır.
ilk adımı atamayan erkek modelinin aklının bir yerlerinde, erkek olmasından dolayı, karşı cinse duyulan istek mevcuttur. ilk adımı atamıyor olsa da erkek, erkektir.
bu erkek modelinin aklındaki sevişme kıvılcımları ilk kez sevgiliyi öperken çakmaya başlamış olup nasıl ederim, nasıl yaparım diye düşünmeye başlamıştır. yine arkadaşlara başvurulur, yine çeşitli planlar yapılır..
sevdicekle öpüşülürken el biraz kalça hizasına getirilir ardından hızla tekrar bele çıkarılır, yok artık bu kadarını da beceremez bu insan modeli, artık bütün iş diğer taraftadır...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol