ogle yemeğinde

megumi
msn i evden kullanırken insanın kendini kötü hissetmesini sağlayan ve akşam yemğindeyken de mecburen kullanılan msn modu..
puppeeter
hayati msn olmus insanlarin bilgisayar basindan sadece ögle yemegi icin kalkacagi dusunulerek yapilmis msn durumu.zira sadece is dunyasinda bulunan insanlar icin yapildigi dusunulurse suan amacina ulasmadigi gozlenmis olur.ama söyle bir zorlanma yapmasin bünyede "simdi benim emesenim var ben bir ögun mu yemek yemeliyim" tabii ki de hayir. efendim dilediginizce yiyin,geberene kadar; catlayana kadar,afiyet olsun kan yapsin bunyelerde.
vrl
msn i meslek edinmiş, dolayisiyle başından ayrılırken not bırakma ihtiyacı duyan kişilerin bu ihtiyacını gidermek için hazırlanmış bişe ama ne olduunu bilmiom. ihtiyaçta duymadım hiç.
armour
msn durumlarından biri fakat eksik düşünülmüş. sadece öğle yemeğiyle kısıtlanmamalı. kaç öğün yemeğimiz var bizim. mesela eklemeler yapılsın;

akşam yemeğinde, sahurda, iftarda, sabah kahvaltısında, brunchta, ziyafette, tanışma yemeğinde, diyet yemeğinde, iş yemeğinde, hatta romantik bir akşam yemeğinde..
evet bunlar da olsun. eksikliğini çok hissediyorum ben.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol