cast away

radioslave
tom hanks in oynadığı dehşet film. bu kadar iyi olacağını hiç tahmin etmemiştim insanı yeniden hayata bağlayabilecek kadar iyi bir film tom hanks in performansı inanılmazdı.
carpediem
birkaç sene sonra evine dönüp de yatagında yatamayıp yerde uyuması, yemeklere gözlerinde cennete düşmüşcesine bir ifadeyle bakması, bir de dişçiye gitmekten deli gibi korkup ihmal ettigi çürük dişi şişince sivri bir taşla kendi kendine yerinden çıkarmasıyla akıllara kazınmış film. evet, tom hanks’e bayılıyorum.
namaz kilan ateist
hayattaki kaygıların anlamsızlığını vurgulayan ve bir insanın amacı olursa herşeyi başarabileceğini anlatan, tom hanksın oyunculuğuna hayran kaldığım film.
nihilist
filmin butunlugu icin tom hanks ilk once kilo almıs, sonra cekimlere ara verilip kilo verdikten sonra devam edilmisir. buyuk butceli bir film tom hanks in bogazına baglanmsıtır, adamın canı big mac cekse milyonlarca dolar cope gidecektir. buna ne denir, amerikan ruyası mı?, yapımcı manyaklıgı mı? yoksa tom hanks ustatlıgı mı? akademi ucuncu cevabı vermis , imzalarını altın bir heykelcik ile atmıslardır filme...
elchi
filmde hikaye, oyunculuk, efektler falan çok iyidir fakat gel gelelim, kimsenin sorgulamadığı, bir kaç ayrıntıya cevap verilmemiş olması, filmi ortada bıraktığı hissini vermiştir.
-----------------------------spoiler----------------------------:kazadan önceki sahnede, sevgilisine verdiği kutuda ne vardı örneğin? ya da şu yelken yapmak için ilham aldığı fedex kutusunun içinde ne vardı? neden son sahnedeki kızın arkasından gitmedi?-----------------------------spoiler----------------------------
son sahneden "burda biterse iyi küfrederim" demmiştim ve bitti.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol