guti hernandez

xerxes
real madrid’in yetiştirdiği yetenekli bir sol ayaklı futbolcu. forvetin arkasında oynar. uyuz bir tipi vardır. futbolculuğunu pek sevmem ama iyi futbolcudur.
illdisposd
evli ve 2 çocuk babasi olan, ve geçtigimiz aylarda paparazziler tarafindan bir erkekle (muhtemelen sevgilisi) öpüsürken yakalanan real madridli futbolcu.
crimson
geldi sonunda istanbula. tüm camiamıza hayırlı olsun. amin.

tam da beşiktaşımın istediği tarzda bir oyuncu. pas yapan, geriye yardım eden, yeri geldiğinde bir adım öne çıkabilecek cesarete ve özgüvene sahip olan bir oyuncu. tecrübesiyle de çok katkı yapacağını öngörmek çok hayalperestlik olmaz sanırım.

taraftar heyecanlı leziz paslarını bekliyor guti efendi. kara çıkartma yüzümüzü...
epikuros
14 ağustos 2010 bucaspor beşiktaş maçı ve 17 ağustos 2010 beşiktaş helsinki maçı gösterdiki türk takımlarındaki en iyi oyuncudur. oyunu okuması, ölümcül noktalara attığı ara paslar ve özgüveni standartlarımızın üzerindedir. taraftar olarak zevkle ve sandalyeye yaslanıp bacakları uzatarak rahat rahat bir sezon izleyeceğimizin güvencesidir.

yerli/yabancı ligimiz topçularından uzun pasların %90’ının auta çıkmasına alıştığımızdan, kendisinin attığı her uzun ara pasın ucunda bir takım arkadaşının belirdiğini görmek şaşırtıyor insanı. sanırsın şişiriyor topu, ama gel gör ki al da at diyor adam, golle burun buruna sokuyor.
epikuros
28 kasım 2010 galatasaray beşiktaş maçındaki oyunu, golü ve asisti taraftarları kendine hayran bırakmıştır.

futbolla hiç ilgisi olmayan babamla maçı izlerken, babamın, şu genç çocuğa bak, ne iyi adam almış beşiktaş dediğine şahit oldum. adam 35 yaşında baba, dediğimde şaşırdı. haksız değil bizim peder de, adam bebek yüzlü mübarek, süt banyosu mu yapıyor anlamadım.
nerobianco
kendisi mükkemmel bir futbolcudur. aralara attığı dahice pasları değerlendirebilicek bir futbolcu bulunduğu taktirde gol üretme makinası olur kendisi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol