bir erkeğin kızın omzuna yatması

pessimistic
yatamaz erkek genelde kızın omuzuna.zira erkek uzun boyludur kız kısa. nasıl yatacak böyle boyun havada askıda kalır. yok yok olmaz o iş.
cape horn
şefkate ihtiyacı varmış gibi görünmek isteyen erkeğin hareket tarzı da olabilir. zira bayanlar acı çeken ve yardıma ihtiyaç hisseden erkeklerden haz ederler. kısacası bayanların bir çoğunu etkilemek için birebirdir.
dilemma
ya da önce şefkate ihtiyacı varmış gibi görünmek isteyip, ayarı yedikten sonra gerçekten şefkate ihtiyacı olan bir erkek olması da muhtemel.
artemisia
bazen masumiyet belirtisi olmayabilir zira kız askılı bir body giymişse erkeğin görüş açısına girmesi gereken her şey o omuzda alınan pozisyonda saklıdır.
made in heaven
bitmek tukenmek bilmeyen bir tren yolculugu sirasinda kus tuyu bir yastik rahatligi bulup mutluluk icerisinde uykuya daldiginiz,uyandiginizda kafanizda hissettiginiz agirligin sizin kafaniza kafasini dayamis uyumakta olan onun agirligi oldugunu anlayip mutlulugunuzun ikiyle carpilmasi,onu uyandirmamak icin boynunuza kramplar girmesine katlanip o uyanana kadar kipirdamadan kafanizi ona yastik etmenizle sonuclanan,sutlu cikolata kapli iki biskuvi arasindaki marsmelov tadinda bir sey.
independence
ayni erkek az sonra ayni sevecenlik ve kedi misali yumu$ak tavirlari ile kizin beline sarilacak, ardindan elleri hafif hafif kizin goguslerine gidecek, vs.

ohoo.

sevi$ecekler i$te az sonra besbelli.
nerobianco
otobüs - uçak yolculuklarında olur bu genelde. yorgunluktan kafası düşen erkek kızın omzuna yatar ve mışıl mışıl uyur uyurken ise ’ımmh mıhh ımhh’ sesleri eşliğinde ağzından sular da akıtır bu erkek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol