recep tayyip erdoğan gören masum köylü

darklord
taş atmak, kürekle saldırmak, pompalıyla vurmak yerine mümkün olduğu kadar uzağa kaçıp kulaklarını kapatması gereken köylüdür. bu işlemleri yaparken anasını da yanına alması gerekir.
utopya
sikayetini kibar dille anlatan koylumuzun recep tayyip erdogan karsisinda terbiyesizlik yapma, al anani, git lan burdan tepkisiyle karsilasmasi sonucu masum masum anasini da alarak yollanmasi. masum ve bir o kadar da milletimizin efendisi olan koylumuz bu tepki karsisinda recep tayyip erdogan’in suratina tukurmeyerek sabrini ve medeniyetini gostermistir.
telsiz arkadasi
o şahsın gazabından kaçmalı kurtulmalı ülkeyi terketmeli, sayıları azalmakta olan köylülerimizi recepten korumalıyız artıkk!! yohsa yediğimiz ekmeğin içindeki unu yumurtayı yapan yetiştiren insanımız da tükenirse, artık bu topraklarda nasıl yaşarız bilemiyorum.
independence
8 senedir her genel secim sonrasinda kendi verdigi oy sayesinde goren masum koyludur. o kadar masuf ve saftir ki halen uyanamami$tir i$te. umudumuz bu haziran ayinda gercekle$ecek genel secimlerde gozu biraz olsun acilmi$tir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol