bilgisayarli eğitime destek kampanyası

agire jiyan
ntvmsnbc.com araciligiyla baslatilan cesitli kuruluslarin sponsorluguyla devam ettirilen, asagida gorulen linke her tikladiginizda bir okula bir bilgisayar bagislayan kapmanya. egitimde firsat esitligi icin henuz ve malesef yeterli kaynak olmamasindan oturu, hak edilenin kampanya ile pay edilmesi adina lutfen birkac saniyenizi ayirin:

http://www.ntvmsnbc.com/modules/egitimedestek/

not: sayfayi acip f5’e basmak suretiyle yenileyerek tekrar tekrar bilgisayar bagisina destek olabilirsiniz. bu da baska bi kolaylik.
lady rosenred
eğitime destek kampanyalarının artması,yardımda bulunulması bu ülkenin ihtiyacı olan şeyler.zira ne geliyorsa başımıza eğitimsizlikten geliyor ne yazık ki.eğitimsizlik yüzünden töre cinayetleri işleniyor,adam öldürmenin gayet normal olduğunun düşünülmesini sağlayan diziler,filmler örnek alınıyor,her kafadan ses çıkıyor ama boş sesler çıkıyor,liselerde kızlar yüzünden kavgalar oluyor,hatta son zamanlarda bu olaylar o kadar vahim bir duruma geldi ki eğitimin önemini bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.bir yardım da siz yapın,eğitimsiz kimse kalmasın bu güzel ülkemizde..
melusine
tıkladıkça bilgisayarlı eğitime destek olmamızı ve kendimizi mutlu hissetmemizi sağlayan kampanyanın adı.yardım yapmak için durumum yok diye bahane uyduranların bahanelerinin ortadan kalkmasını sağlamış güzel düşünülmüş bir kampanya.
firambogaz
biraz önce tıkladığımda
"okullarımıza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz. trimpeks, karabük merkez, aydınlıkevler ilköğretim okulu’na sizin adınıza bağışta bulunmuştur daha çok tıklayın, eğitime destek olun. sizin adınıza bağışta bulunan sponsorlara teşekkür etmek için aşağıda yer alan linkler aracılığıyla sitelerini ziyaret edebilirsiniz."

mesajini veren kampanya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol