istanblue

muque
tadılabilecek en boktan vodkadır. bir ara -bunun miniklerinin ilk çıktığı zamanlardı sanırım- bayaa sardırmı$tık bira niyetine. sonraları hiç yeltenmedim almaya, tüketmeye..lakin geçenlerde enfes bir $i$esini gördüm; üzerinde kız kulesi vardı.umarım içi de deği$mi$tir.
orqn
limonlusunu sakın almayın gidin kolonya alın onu için,aynı şey zaten.ya da alın,bayramlarda gelen gidenin eline dökersiniz.
mutant
hayyam garipoğluna ait olan burgaz firmasının bir ürünüdür. burgaz rakı gibi votkasıda güzeldir. ama garipoğlu ailesine ait olduğundan uzak durulması, protesto edilmesi gereken ürünlerdendir.
lauthres
karpuzlu olanının ilk başta çok güzel geldiği fakat aşırı içmede baydığı vodkadır. yeşil elmalısı ile redbull karışımı favoridir.
independence
icimi son derece guzel, ertesi gun ne mide bulantisi ne bas agrisi ne de yorgunluk, hicbir etkisi gozukmuyor bu sekilde dolayisi ile rakidan cok daha iyi icimi. sarhosluğu pis degil, naif bir insan haline getiriyor adami. bir buyuk ictin mi cok tatli bir hafif sarhoslugu oluyor ama sınırı bilmek lazim tabi.
independence
candir yemin ederim.

1 buyuk bir kucuk icersin iki kisi, raki gibi mal etmez insani ya da raki gibi sabaha uyanamayacaksin duruma sokmaz. kesinlikle oneririm.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol