büyüklerin yaptığı gereksiz yapılan espiriler

epikuros
başlığı açarken yaşanan kaygı ve kargaşadan dolayı iki büklüm olarak açılmış başlık olarak gözüküyor. şöyle ortaya çıkmış olabilir.
(büyükler gepgereksiz espiriler yapıyo, bunlara bi başlık altında değineyim en iyisi. ama adı üstünde adamlar büyük, ya alınırlarsa, kalpleri kırılırsa, kızarlarsa. olsun ben yine de bi açmaya çalışayım bu başlığı)

- büyüklerin yaptığı gereksiz..
- şşt evlat! n’oluyoruz, yoksa bize laf mı sokacan!! bakıyorum da "büyükler ve gereksiz" kelimeleri aynı cümle içinde yer alıyor?!
- yoo, "gereksiz yapılan espiriler" diyecektim, ama karıştı böyle ya. ne dediğimi biliyo muyum?
simplist
küçüklerin yaptığı çok zekice espriler kadar olmasa da mutlaka gülmeyi gerektirir. çünkü bilmemek değil,gülmemek ayıptır.ya anlamayacak kadar saf, ya da ukala olduğunuza hüküm verilir gülmezseniz. hiç olmazsa espri yapmaya çalışmalarına gülün yahu ayıptır. siz de büyüyünce esprinize gülmeseler iyi mi olur?
bu notu yıllar sonra okuyun: dedim dedim inanmadınız, nooldu şimdi?
rapunzelkibritsatar
eski iş yerimde komşumuz olan, rahat iki metreden uzun çocuğa bir abinin "orada havalar nasıl ehe ehe" demesi. aynı abiye karnım acıktı dediğim de "karnınla yemeğe çıkalım buralar sana emanet" demesi. kötü espri deyince hep yadıma düşüyorsun be abi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol