windows live messenger

0 /
professor x
microsoftun windows live ideas adıyla yayınlamaya başladığı bir dizi yazılımın bir tanesi olan msn messengerin daha kaliteli arayüz bakımından gelişmiş ve göze daha hoş gelen halidir
myysteriouss
yazılanlar sık sık karşı tarafa gitmez,karşı tarafın yazdıkları gelmez.pek tavsiye edilesi bir messenger değildir.7.5 iyidir yeter.
capt it all
msn messenger’ın devamı niteliğindeki windows live messenger ile birçok yenilik geliyor. isterseniz bu yenilikleri inceleyelim...

ilk göze çarpan yenilik, arayüz olsa gerek. windows live messenger’ın msn messenger’dan çok farklı bir arayüzü olduğunu göreceksiniz. arayüz, gereksiz resimlerden ve yazılardan arındırılıp sadeleştirilmiş.

diğer göze çarpan yenilik ise, çevrimdışı durumundayken anlık ileti yollayabilme. msn messenger’da çeşitli programlar ile (messengerdiscovery vb.) çevrimdışı durumundayken anlık ileti gönderip alabiliyorduk. windows live messenger’da ise artık ek programa gerek kalmadan çevrimdışı olup anlık ileti gönderip alabileceksiniz. bu özellik, listesindeki kişiler tarafından rahatsız olmamak ve gerektiğinde kendi belirlediği kişiyle konuşmak isteyenler için ideal...

windows live messenger’ı açtığınızda ana pencerenin alt kısmında reklam yerine msn video hizmetini göreceksiniz. bu da yeni sürümle gelen bir yenilik. bu kısımda çeşitli videolar sırayla geçmekte ve videolar hakkında kısa bilgiler bulunmakta; dilerseniz bu videoları izleyebiliyorsunuz. videolar isimleri, bilgileri ve küçük bir resmi ile slayt halinde geçiyor; fakat "geri/ileri" tuşlarıyla slayt halinde geçmesini beklemeyerek kendi isteğinizle videolara gözatabilirsiniz.

msn space hesabınız mı yok? artık windows live msn ile kendi hesabınızı kendiniz oluşturabilir, yenilikçi tasarımları rahatlıkla gözleyebilir, listenizdeki kişilerinizin profillerinden güncelledikleri spaces alanlarını kontrol edebilir ve gerek spaces internet alanınızdan, gerekse de kimlik bilgilerinizden kişileriniz ile görüntülü ve sesli konuşmanın yanında kendinizi tanımlayacağınız ve ortak bir internet forum sitesi tadında kullanabileceğiniz bir alana da kavuşmuş olacaksınız.

arayüzün rengini mi beğenmediniz? artık windows live messenger ile hiç sorun değil! adınızın ve kişisel iletinizin altındaki "boya kutusu" simgesiyle arayüzün rengini değiştirebilirsiniz. karşınıza birçok renk alternatifi sunuluyor. kalıp renkler dışında, kendi istediğiniz rengi de seçebilirsiniz. bu özellik, windows live messenger’ınıza renk katacaktır.

listenizde çok kişi mi var? bunca kişi arasından istediğinizi bulamıyor musunuz? windows live messenger, buna da çözüm buluyor. artık listenizde arama yapabileceksiniz. ana pencerede arama için ayrılmış olan boşluğa, aramak istediğiniz kişiyi yazdığınızda, karşınıza sonuçlar çıkacak ve böylece listenizdeki bir kişiyi kolayca bulabileceksiniz.

windows live messenger sayesinde dosya paylaşımı da mümkün hale gelmiş. bir paylaşım klasörü oluşturup, izin verdiğiniz kişilerle bu klasörünüzü paylaşabiliyorsunuz. aynı zamanda siz, arkadaşınızın klasöründen dosya indirip yararlanabiliyorsunuz.
nick nicki nickince
internet sitesindeki tanitim konusmasi nedeniyle karnimin agridigi yeni program:

ebru: tamam, ama cidden, yemege cikmak ya da baska bir sey yapmak ister misin?
cigdem: evet! piza! piza!
ebru: belki ca da gelecek
cigdem: cok iyi! ;)
ebru: yani 3’te kahve, degil mi? bu sefer sen ismarliyorsun galiba
cigdem: anlastik!
ebru: tamam, gorusuruz.

(bkz: bi ol artik)
goetica
uzun süredir msn 7.5 kullanan bireyler için alı$ması zor olan her tarafından bir $eyler pörtleyen eski msn’i özleten msn,basit olan güzeldir...
xeo
ekleme çıkarma (bkz: uydurdum) gibi işlemlerde yarattığı sorunlar dolayısıyla mecburen 7.5 versiyonunda dönmemi sağlayan cafcaflı sorunlu şey.
ed nh
her geçen gün dahada kötüleşen program bi ileri seviyesi olan live messanger betada çıkmıştır.. ama tavsiye etmem yükledikten sonra ancak iki gün kullanmaya tahammül edebildim.
independence
az once ek$i sozluk’te yazan faresdell’in bir entrysi sayesinde duyurular bolumunde yer alan reklamlardan kurtulmanin yontemini ogrendim, sizlerle de payla$ayim.

internet explorer uzerinde $u i$lemleri yapiyorsunuz oncelikle.

araclar > internet secenekleri > guvenlik > yasakli siteler > siteler > ekle

ekle kisminahttp://rad.msn.com sitesini ekliyorsunuz.tamama basip cikiyorsunuz tum sayfalardan ve msn i kapatip yeniden aciyorsunuz.

artik reklamsiz bir windows live messengeriniz var.

bu bilgiler benim daha once bildigim $eyler degildi, ek$i sozluk’ten faresdell’in entrysini okuyarak uyguladim ve i$e yaradigini gorerek sizlerle payla$tim.kisacasi emek faresdell’e aittir.
greyfurt
118 tane ok, yes, accept, next, kabul ediyorum, istiyorum, o ye beybi, hadi artık, bitir butonuna tıkladıktan sonra hala yüklenmesini beklediğim bir eklenti yapılmış programcıktır.
en derin sevgilerimi yolluyorum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol