sevgilinin kullanılmış pedini görmek

0 /
cikolata
doganin geregi bir seyi inkar ederek yasamaya calisan erkek icin gercege cagridir. bu olgu "igrenc" degil dogaldir. sen de kullanilmis ped gorebilecegin yerlere bakma, dedirtir ayrica.
isimsiz kahraman
iğrenç olan doğanın kadınlara sunduğu bu olay değil,kadının sevgilisinin yanında pedini değiştirmesidir. iğrenilmesini istemiyorsan gösterme de denilebilir.
hippy chick
değişimin şart olduğu anda münasebetsiz erkek arkadaşının ısrarla yanından ayrılmaması,anlamaması gibi nedenlerle kız tarafından en sonunda yapılmak zorunda kalınan eylem.
phoebus
sararmış boxerla tartışılamayacak kadar iğrenç görüntü her nasilsa boxerlarda kan ve yaratık bulunmazken,lavoboya yapişmiş sakalallar bir damla su ile silinebilecekken,görülen kullanilmiş pedin kişi üzerindeki tahribatı büyük olur sanırsam.
bok bocegi
düşük bir olasılıktır, genelde hatun milleti dikkat eder böyle şeylere lakin görülse de pek fazla sorun yaratmaması gerekir zira pedin yüzeyinde görülebilecek tek şey kandır hani şu bekaret bozulduğunda akandan.. görülen kan iktidarsızlığa yol açsaydı bakire bir hatunla beraber olmuş tüm erkekleri kaybetmiştik çoktan..
goetica
imkansızdır.hiç bir kız kullanılmıs pedini ortalarda bırakacak kadar gerizekalı değildir.sevgilisinin yanında ped değiştirmek gibi bir eylem gerçekleştiren hatunlar varsa o ayrı.
ama gene de hadi oldu diyelim.nedir yani?o kişi sevgilinizdir.gerektiği (!) zaman herşeyine katlanabildiğiniz,sevdiğiniz kişidir.iki damla kan görüldüğü için iktidarsız olunacaksa hiç gecikmeden olun derim ben.
anarchy in turkey
akla gelen 2 tahmin:
1)sevgiliniz iflah olmaz bir ps2 hastasidir ve game ped le o kadar hasir nesir olmustur ki eskitip bir kenara atmissinizdir onu gormussunuzdur
2)o kadar ilginç birisinizdir ki isiniz gucunuz yok ikide bir banya veya tuvalette cop kutularini karistiriyorsunuz

ps: 2. sikka dahilseniz sevgilinize sabir diliyorum allahtan...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol